honor
//

honor

Prema najnovijim podacima, najtraženije destinacije za odmor Europljana uključuju neka od najprometnijih gradova na svijetu, gdje turisti često čekaju sate za savršene snimke na poznatim znamenitostima.

Najnovija istraživanja KAYAK-a otkrivaju koje su to najtraženije destinacije za ljetni odmor u 2024. godini: 

1. Palma de Mallorca, Španjolska

2. Bangkok, Tajland

3. Barcelona, Španjolska

4. London, Ujedinjeno Kraljevstvo

5. Istanbul, Turska

6. Málaga, Španjolska

7. Lisabon, Portugal

8. New York, Sjedinjene Američke Države

9. Rim, Italija

10. Pariz, Francuska

Istraživanje također pokazuje da 77 % korisnika TikToka traži inspiraciju za putovanja putem objava na ovoj platformi, što dodatno povećava broj turista na popularnim lokacijama. Kako bi se uhvatili najbolji trenuci bez gužve, putnici se suočavaju s izazovima poput dužih čekanja i gužvi, posebno na UNESCO-ovim svjetskim baštinama i poznatim znamenitostima.

U svjetlu ovih izazova, HONOR i putopisni fotograf za pametne telefone, Zach Leon, pružaju savjete za izbjegavanje gužvi i hvatanje savršenih portreta. Njihovi savjeti uključuju alternativne lokacije i trikove za bolje fotografije:

Bangkok: Umjesto popularnog Hrama Zlatne Gore, posjetite Lumpini Park za jedinstvene fotografije s tajlandskim divljim životinjama.

New York: Umjesto prepunog Central Parka, istražite Fort Tryon Park za prekrasne i manje prometne snimke.

Barcelona: Parc del Laberint d’Horta i Museu Nacional d’Art de Catalunya nude fantastične poglede i romantične ambijente za portrete.

London: Millennium Bridge pruža izvanredne poglede na londonski horizont s manje gužve u usporedbi s poznatim znamenitostima.

Palma de Mallorca: Umjesto popularne Katedrale, posjetite Baziliku San Francisco za intimniji doživljaj fotografiranja.

Prema nedavnom istraživanju koje je proveo HONOR, više od trećine (36%) ljudi ne zna kako snimiti kvalitetnu portretnu fotografiju 1. Upravo zbog toga, nova HONOR H200 serija predstavlja savršenog pratitelja za hvatanje važnih trenutaka s obitelji i prijateljima. Osim što je idealna za putovanja zahvaljujući vrhunskom trajanju baterije i sustavu hlađenja koji sprječava pregrijavanje, ova serija nudi i značajku poboljšanja grupnih fotografija. Ova značajka koristi AI tehnologiju za prepoznavanje zatvorenih očiju i njihovo automatsko ispravljanje, stvarajući prekrasne uspomene s odmora.

Iz HONORA ističu: 'Zabilježiti savršene obiteljske fotografije gotovo je jednako važno kao i sam odmor. Međutim, gužve na najpopularnijim turističkim destinacijama mogu biti frustrirajuće. Naši skriveni turistički dragulji pomažu vam u pronalaženju idealnih alternativnih lokacija, dok nova H200 serija s funkcijom poboljšanja grupnih fotografija koristi naprednu AI tehnologiju za prepoznavanje i ispravljanje distorzija, osiguravajući da svaka fotografija bude besprijekorna i vrijedna čuvanja.' 

 

 

Lifestyle