Bottega Veneta s25
Launchmetrics //

Bottega Veneta s25

Kendall Jenner još od Tjedna mode u Milanu, na kojem se pojavila na reviji Bottega Venete, privlači pažnju svojom novom frizurom. Manekenka je potpuno transformirala svoj izgled uz pomoć platinasto plave boje kosa stilizirane u chic bob. Promjena, koju je premijerno predstavila na Instagramu, odmah je postala glavna tema modnog i beauty svijeta, a na nedavnoj L'Oreal reviji u Parizu sve su oči bile uprete upravu u Kendall. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Manekena je prošetala u impresivnoj crvenoj haljini koja je njezinu novu frizuru dodatno stavila u fokus, a paparazzi su je uhvatili  i u nekoliko stylish street style izdanja od kojih se posebno izdvojilo tamnosivo business odijelo koje je uklopila uz Hermès Kelly čokoladno smeđu torbu i chic salonke.

@lorealparisusa Closing #LeDefileLoreal, @Kendall Jenner walked her worth. 🌹❤️🔥 #LorealParis #ParisFashionWeek #WorthIt #LorealParisFamily ♬ original sound - loréal paris usa

Novi beauty trend za 2024.-2025.?

Kendallin novi izgled već je inspirirao brojen obožavatelje da ozbiljno razmisle o platinasto plavom bobu kao novom beauty trendu. Ova smjela nijansa projicira samopouzdanje i osjećaj luksuza, a iako je njezino održavanje zahtjevno, ovo je definitivno nijansa koja privlači poglede i podiže i najjednostavnije outfite.

Bilo da je kombinirana s casual komadima poput traperica i crne kožne jakne kao Kendall ili s elegantnim kombinacijama poput prozirnih haljina, platinasta kosa definitivno ima moć redefiniranja stila. Iako je njezina kosa bila glavna tema večeri, jasno je da Kendall Jenner nastavlja evoluirati i u svom modnom izričaju, pa se veselimo vidjeti na kojim će sve revijama plava Kendall prošetati ovaj tjedan u Parizu.

Ljepota