Estee Lauder
Promo //

Estee Lauder

Ima taj jedan skincare proizvod kojem bezuvjetno vjerujemo. Uvijek se nalazi u našem neseseru dok se ostali mijenjaju. Izgleda da je već desetljećima za mnoge to kultni Estee Lauder Advanced Night Repair. Na tržištu se ističe kao jedan od najboljih proizvoda, a prvi put se na policama pojavio prije više od 40 godina, točnije 1982.

Advanced Night Repair je 7 u 1 serum koji pomaže u dubinskoj hidrataciji i regeneraciji kože. Također, radi na sprječavanju znakova starenja poput manjih linija i bora. Ne trebate se bojati da će vam ovaj serum ostati „plivati“ na koži zbog njegove izuzetno lagane teksture koja se brzo upija. Advanced Night Repair možete koristiti u jutarnjoj i noćnoj rutini, a ukoliko ga koristite redovito, osjetit ćete i vidjeti promijene koje ova bočica obećava. 

Nadalje, Estee Lauder se pobrinuo da formulira noćnu kremu koja će ići ruku pod ruku sa serumom. Predstavili su noćnu kremu Revitalizing Supreme+ Night Power Bounce Crème. U svojim laboratorijima su napravili luksuznu formulu koja pruža intenzivnu regeneraciju kože, a sadrži kolagen koji je ključan za održavanje čvrstoće, elastičnosti i hidratacije. Proizvodnja kolagena se s godinama smanjuje što dovodi do pojave bora i opuštenosti kože. Upravo zbog ovoga da je važno s vremenom uvrštavati u rutinu. 

Ako ste primijetili da vaša koža treba više hidratacije, onda se u priču uključuje Advanced Night Repair Overnight Treatment. To je intenzivan noćni tretman koji dubinski hidratizira, jača zaštitnu barijeru kože i vraća energiju. Kako bi koži pružio maksimalnu hidrataciju, sadrži hijaluronsku kiselinu i tripeptide. Zatim shea i cocoa butter (maslac) se brinu da vaša kožna barijera ostane zdrava.  Inače, to je naziv za gornji sloj kože koji je štiti tijelo od vanjskih agresora. Advanced Night Repair Overnight Treatment zaglađuje i umiruje kožu lica. Nanosi se kao završni korak u noćnoj njezi kože i odličan je za sve tipove kože i dobne skupine. 

Ljepota