Pernille Teisbaek
instagram //

Pernille Teisbaek

Ušli smo u 10. mjesec ili kako ga mnogi nazivaju, srce jeseni, a već imamo listu modnih komada kojima možemo dati titulu najpoželjnijih ove sezone. Neprestano ih viđamo po Instagram feedu it djevojaka, ali i ulicama gradova, posebno Pariza čija nam je streetstyle scena pomogla da iskristaliziramo 5 dizajnerskih modnih komada koji trenutno vladaju modnom scenom. Među njima su naravno čizme i jakne od brušene kože, ali i neke nove dizajnerske torbice koje bi se uskoro mogle pronaći na vašem radaru. Ne smijemo zaboraviti ni na apsolutni hit ove jeseni, a to su barn jakne, ali i cipele sa zaobljenom petom. Svima njima smo uspjeli pronaći dupliće koji su ih uistinu dostojni, pa ako je neki od ovih proizvoda već duže vrijeme na vašoj wishlisti, a još si ga uvijek ne možete priuštiti, nastavite čitati!

Celine kardigan s leopard uzorkom

Celine //

Kardigan koji nedvojbeno najviše viđamo u posljednje vrijeme je onaj francuskog brnenda Celine i to u leopard uzorku. Ovaj kardigan karakterizira kraći, ali šiti kroj i zlatni gumbići, a s obzirom na to da je napravljen od 100 % kašmira, jasno vam je da mu je cijena vrtoglava. Mi smo u Mangu pronašli gotovo identičan kardigan leopard uzorka po duplo manjoj cijeni. 

Hermes jahaće čizme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fortecollezione🌟 (@fortecollezione)

Jahaće čizme veliki su hit ove sezone, a kao najpopularnije izdvojile su se one brenda Hermes. Od svih duplića koji nam se serviraju na tržištu, rekli bismo kako Massimo Dutti ima najbolju kopiju ovi čizama napravljenih od goveđe kože, po cijeni od 179 eura. 

jahaće čizme 149 eur
massimo dutti //

jahaće čizme 149 eur

Coach Tabby torba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coach (@coach)

Coach Tabby torba je bila na Index Lyst popisu najpoželjnijih modnih komada u 9.mjesecu, a njezina popularnost i dalje ne jenjava. U Reservedu smo pronašli jako sličan model tobice i to po cijeni od 60 eura!

torba 59,99 eur
Reserved //

torba 59,99 eur

Prada barn jakna 

Prada
Launchmetrics //

Prada

Ove sezone, glavnu riječ imaju safari ili barn jakne i to zahvaljujući Pradi i Miu Miu koji su im vratili nekadašnju slavu. Njihov opušteni kroj i grubi materijali nude savršen spoj udobnosti i praktičnosti, što ih čini idealnim za slojevito odijevanje u hladnijim mjesecima, a najsličniji model Pradinom smo uspjeli pronaći u Stradivariusu.

Gucci loferice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabine (@disco_forest)

Crne Gucci mokasinke definitivno su jede od trenutno najpopularnijih na tržištu, a mi smo im zamjenu pronašli u COS-u i to na sniženju. Crne COS mokasinke inače dođu 135 eura, a sada su dostupne za 65 eur. Prilično dobar deal, ako nas pitate. 

 

Moda