Philip B. //

Ako ste ikada sanjali o šamponu koji ne samo da njeguje vašu kožu, već vas i vraća u djetinjstvo, onda je novi Philip B. Chocolate Milk Bubble Wash pravi izbor za vas. Ovaj inovativni proizvod spaja bogate hranjive sastojke s neodoljivim mirisom čokolade i stvara jedinstveno iskustvo prilikom svakog tuširanja.

Philip B. //

Povratak u djetinjstvo

Njegova raskošna formula sadrži pšenične aminokiseline, keratin i ekstrakt zobi, pa tako nježno čisti i hidratizira kožu, i ostavlja je satenasto mekom. Kombinacija ovih sastojaka osigurava ne samo čistoću, već i zaštitu i njegu kože. Pšenične aminokiseline obnavljaju i jačaju kožu, dok keratin i ekstrakt zobi pomažu u održavanju njene elastičnosti i hidratacije. To znači da je Chocolate Milk Bubble Wash savršen za sve tipove kože, uključujući i one najosjetljivije.

Philip B. //

Philip B. //

Ono što ovaj proizvod čini još posebnijim je njegov bogati miris čokolade. Svaki put kad ga nanesete, vaš kupaonski prostor pretvara se u oazu čokoladne magije, a vi možete uživati u opuštajućem iskustvu koje potiče pozitivne emocije i vraća sjećanja na slatke trenutke iz prošlosti. Čokolada je poznata po tome da podiže raspoloženje, a u ovom slučaju, donosi dozu nostalgije i čarolije u sive i tmurne jesenske dane. 

Kako ga koristiti?

Nanesite malu količinu na vlažnu kožu, nježno umasirajte i isperite. Vaša koža garantirano će biti mekša, hidratiziranija i mirisnija, a ovaj luksuzni proizvod dostupan je u nekoliko prestižnih trgovina diljem Hrvatske. U Zagrebu ga možete pronaći u frizerskom salonima kao što su Glamur i Teuta te u brojnim parfumerijama, a dostupan je i u Zadru, Splitu, Rijeci i Rovinju po cijeni od 82 € za 340 ml.

Philip B. //
Philip B. //
Ljepota