replay
//

replay

Njegova prilagodljivost, udobnost i svestranost neki su od razloga zašto za njim posežemo na svakodnevnoj bazi i zašto vjerojatno ne postoji osoba koja u svom ormaru ne posjeduje barem jedan par.

U svom razvojnom periodu imao je ne samo modnu ulogu, već je služio i kao odraz bunta i stavova, ali i kao pokazatelj pripadnosti određenoj kulturi, generaciji i svjetonazoru.

Tako su jeans kroz desetljeća prisvajali buntovnici, rokeri, hipiji, a danas ga nose apsolutno svi. Iako se u određenim periodima smatrao odjevnim predmetom koji je prikladan isključivo za casual prigode i slobodno vrijeme, danas ga nosimo i kao dio poslovnih i večernjih kombinacija i gotovo da nema situacije u kojoj nije poželjan dio outfita. Upravo zato je bitno odabrati i posjedovati model koji vam savršeno pristaje, s kojim ćete istaknuti figuru i ostaviti dojam.

U potrazi za modelima traperica koji su must-have ove sezone, provjerili smo ponudu brenda koji je poznat upravo po kvalitetnom jeansu i kojem denim čini DNA svake kolekcije, a to je Replay.

STRAIGHT JEANS – KROJ KOJI VEĆ DESETLJEĆIMA NE IZLAZI IZ MODE

replay
//

replay

Klasičan i bezvremenski ravni kroj koji u svim promjenama trendova uvijek zadržava svoju poziciju jednog od najpopularnijih modela i koji je iznimno zahvalan iz razloga što dobro pristaje većini građa. Njegova prednost je i što pruža brojne mogućnosti za kombiniranje pa ga možete nositi uz tenisice, ali i čizme i cipele na petu.

Replay
//

Replay

U posljednjoj Replay kolekciji osim klasičnih modela tamnog pranja novitet su traperice ravnog kroja s prorezom koji im daje dašak originalnosti i koji omogućava da vaša obuća dođe u prvi plan. 

Replay
//

Replay

Ravan kroj jedan je od popularnijih i u muškim kolekcijama i najčešći je odabir kod muškaraca kojima je udobnost i funkcionalnost na prvom mjestu, a njegova raznovrsnost i kvaliteta garantira da će se ove traperice u vašem ormaru zadržati dugi niz godina.

replay
//

replay

RELAXED I CARGO MODELI ZA MODNO OSVIJEŠTENE

replay
//

replay

Nasuprot klasičnom ravnom modelu, ako tražite traperice koje  će biti drugačije i privlačiti poglede, odaberite trendy jeans opuštenog ili cargo kroja koji je jedan od popularnijih ove sezone i definitivno je model koji će se svidjeti svima onima koji prate modne trendove i preferiraju cool i opušteni izgled. Iako ovaj kroj najbolje pristaje uz casual komade i obuću, uz pomno birane detalje i kombiniranje s formalnijim artiklima lako je postići moderan i sofisticiraniji stil.

replay
//

replay

Total denim look u kojemu ćete uz svoj omiljeni jeans kombinirati traper košulju ili jaknu modni je trik koji „uvijek pali“ i za kojim posežemo u trenucima kada nam ponestane modne inspiracije, a želimo izgledati modno usklađeno.

replay
//

replay

Osim ravnog i opuštenog kroja, u Replay ponudi možete pronaći i podjednako trendy boyfit ili mrkva kroj, a birati možete između svijetlog pranja ili tamnih modela koji će vizualno stanjiti figuru i savršeno se uklopiti u svaki look.

replay
//

replay

Ako još uvijek niste pronašli svoj must have jeans za kojim najčešće posežete, posjetite neku od Replay trgovina i ulovite kroj koji ćete nositi godinama. Svoj omiljeni jeans možete naručiti i putem službenog Replay web shopa.

Moda