rooftop bar
Privatna arhiva //

rooftop bar

Iako ljeto još nije ni počelo, već gledamo gdje ćemo ga provesti u Zagrebu. Osim ljetnih festivala, Zagreb se može pohvaliti svojom raznolikom ponudom slatkih kafića s terasama i spektakularnim rooftopovima koji mogu ublažiti činjenicu da ste u Zagrebu, a ne negdje na moru. Osim predivnim pogledom, rooftopovi se mogu pohvaliti dobrom i opuštenom atmosferom koja je popraćena laganom jazz glazbom, te raznolikom ponudom craft pića i koktela. Dok još nisu temperature visoke, pronašli smo 3 rooftop bara u Zagrebu na kojima ćemo upijati vitamin D. Vjerujemo da ste svi već čuli za A’e ili Out rooftop, tako da smo se potrudili otkriti mjesta koja još možda niste posjetili koja su izvan svakodnevne užurbane svakodnevnice grada i vreve.

Art’otel rooftop bar

Nedavno se otvorio art’otel hotel u središtu Zagreba, u sklopu kojeg je otvoren i moderan restoran Yezi, gdje možete uživati u panazijskoj kuhinji. Na zadnjem katu hotela nalazi se rooftop s predivnim pogledom na Zagreb. Mjesto je kao stvoreno za ove ljetne dane koji nam slijede, a stvarno se ističe nad drugim mjestima u Zagrebu. Iako u Zagrebu ima svakakvih kafića, dugo nas ovako neki nije oduševio - mjesto odiše intimom i opuštenošću, pravi je bijeg od zagrebačkog žamora i užurbane svakodnevnice.

Cherry Pop Rooftop Bar

U sklopu još jednog Zagrebačkog hotela, na krovu  smjestio se bazen i rooftop bar. Moderno uređenje, raznolika ponuda, opuštena atmosfera, panoramski pogled, bazen – trebamo li dalje nabrajati ili smo vas već potaknuli da sljedeće druženje s ekipom imate na legenadarnoj Trenjevci, prema kojoj je Cherry pop rooftop bar i dobio ime. Ova oaza mira savršena je uživanje u zalasku s visine.

Rooftop Lateral

Radi se o urbanoj oazi na najvišem neboderu u Hrvatskoj s jedinstvenim pogledom na grad. Ovaj bar krasi terasa idealna za ispijanje kava i koktela u dobrom društvu. Bilo danju ili noću, Lateral očarava posjetitelje svojim ambijentalnim ugođajem i panoramskim pogledom s najvišeg pogleda u Zagrebu, prizor koji se jednostavno mora doživjeti.

Lifestyle