falkensteiner resort punta skala
promo //

falkensteiner resort punta skala

GEWINN Image Ranking provodi se svake godine kako bi se izabrale najpopularnije tvrtke u Austriji, a ove godine održan je 29. put. Oko 30.000 GEWINN-ovih čitatelja i pretplatnika na newsletter glasalo je za 100 austrijskih tvrtki s najboljim imidžom, a birali su i najbolje u 15 različitih industrija.

U kategoriji "Odmor i turizam" Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) i ove je godine impresionirao Austrijance. Austrijska turistička grupacija je sa svojim brendom Falkensteiner sedmu godinu zaredom osigurala prvo mjesto na cijenjenom Image Rankingu. Tvrtka je također poboljšala ukupni poredak među najpopularnijim tvrtkama u zemlji, popevši se na 12. mjesto.

“Jako smo zadovoljni što smo i ove godine uspjeli zadržati prvu poziciju na TOP GEWINN Image Rankingu. Ogromno povjerenje koje nam Austrijanci iz godine u godinu poklanjaju ne samo da nas čini ponosnima, već potvrđuje naš rad i dodatno nas motivira,” rekao je Otmar Michaeler, izvršni direktor FMTG-a. 

“Za uspjeh uvelike je zaslužno naših oko 2000 zaposlenika koji se sa strašću i punom predanošću svakodnevno posvećuju tvrtki i gostima", dodao je.

FMTG kao top poslodavac

Prije samo nekoliko mjeseci tvrtka je osvojila prvo mjesto na trend TOP Employer Rankingu u kategoriji turizma. S 31. mjestom u ukupnom poretku, austrijska turistička grupacija proglašena je i "Zvijezdom godine u usponu". 

"Karijera u turizmu opet je cool", rekao je Michaeler. 

"Kako bismo ostali atraktivan poslodavac, godinama smo usredotočeni na modernu, visokokvalitetnu obuku i mogućnosti kontinuiranog obrazovanja te našim zaposlenicima nudimo atraktivne pogodnosti. To nam omogućuje da privučemo profesionalce i mlade talente u našu tvrtku i u karijeru u turizmu", dodao je.

FMTG Invest

Snažno povjerenje u brend Falkensteiner nemaju samo zaposlenici i gosti, već privlači i ulagače od 2017. Preko vlastite platforme za digitalno ulaganje, FMTG Investa, zainteresirani mogu ulagati u projekte turističke grupe i primati kamate u gotovini ili u obliku hotelskih vaučera. Ovim jedinstvenim modelom FMTG je od 2017. prikupio više od 80 milijuna eura za svoje visokokvalitetne projekte u Austriji i Njemačkoj, od čega je 8,34 milijuna eura već vraćeno na vrijeme. Počevši od listopada, zainteresirani u Austriji i Njemačkoj ponovno će imati priliku ulagati u specifične projekte FMTG-a.

Novi projekti tvrtke FMTG

Austrijska turistička grupa trenutno radi na tri nova projekta: iduće godine otvorit će se Falkensteiner Park Resort Lake Garda u Salóu i Falkensteiner Hotel Bozen. Osim toga, novi projekt, Aurora Residences, trebao bi uskoro započeti na poluotoku Punta Skala u blizini Zadra. Ovi vrhunski apartmani kombiniraju ugođaj vlastitog doma sa sadržajima Falkensteinerovog resorta s pet zvjezdica. Početak izgradnje planiran je za sredinu rujna.

Lifestyle