The Addams Family
sky showtime //

The Addams Family

Chucky

Notorni Chucky probija se na televiziju u ubojitoj novoj seriji scenarista i izvršnog producenta Dona Mancinija, autora istoimene legendarne filmske franšize. Kad samotni tinejdžer Jake Webber (Zackary Arthur) pronađe starinskog lutka „Good Guy” na prigradskom buvljaku, tihi američki gradić uskoro eksplodira u kaos, a ubojiti pohod od kojeg se ledi krv u žilama počinje otkrivati najdublje i najmračnije tajne svih stanovnika. Dok Chucky sije kaos, poznata lica iz njegove prošlosti vraćaju se i prijete otkrivanjem njegovih mutnih početaka kada je od naizgled običnog djeteta nekako postao legendarni ubilački lutak.

CHUCKY
sky showtime //

CHUCKY

Scary Movie

Neobuzdana komedija koja potresa suvremenu tinejdžersku kulturu. Od parodije nije pošteđen nijedan horor-film, komedija s tematikom srednjoškolskog seksa, akcijski film, pa čak ni sama parodija. Sve počinje s ubojstvom lijepe srednjoškolke nakon kojeg skupina zavedenih tinejdžera, otkrije da je ubojica među njima. Junakinja Cindy Campbell i njezina ekipa neiskusnih prijatelja moraju se zaštiti od opasnosti i dosadne reporterke Gail Hailstorm koja im ne da mira. Zvuči poznato? Naravno, ali kako se priča razvija, niz jezivih i urnebesnih iznenađenja posve poremeti očekivane zaplete i pretvori ih u nešto smiješno i uvrnuto. Prkoseći i samoj pomisli na dobar ukus, Scarie Movie do krajnosti parodira pop-kulturu i bez zadrške napada najpopularnije slike i najpoznatije trenutke iz filmova i televizijskih emisija 90-ih s mnoštvom klišeja tinejdžerskih filmova, bez obzira na žanr.

scary movie
sky showtime //

scary movie

The Mummy

Za kaznu što je ubio faraona Setija i spavao s njegovom ljubavnicom, egipatski svećenik Imhotep (Arnold Vosloo) proklet je i živ mumificiran. No, kada lovci na blago Rick O’Connell, kojeg glumi oskarovac Brendan Fraser, Evelyn Carnahan, koju igra oskarovka Rachel Weisz, i Jonathan Carnahan, čiji je lik utjelovio John Hannah, slučajno naiđu na njegovu grobnicu 1923., mumija oživi! Od Indiane Jonesa nijedna pustolovina s pljačkanjem grobnica nije bila tako strašna, uzbudljiva i zabavna! Pridružite se pustolovu Ricku O’Connellu i egiptologinji Evelyn Carnahan u njihovom otkrivanju izgubljenog grada Hamunaptre i borbi za spas svijeta od neizrecivog zla!

the mummy
sky showtime //

the mummy

Happy Death Day

Tree Gelbman blaženo je egocentrična studentica koja se na svoj rođendan probudi u krevetu studenta Cartera. Kako jutro odmiče, Tree obuzima neugodan osjećaj da je već proživjela događaje današnjeg dana. Kada joj maskirani ubojica iznenada oduzme život u okrutnom napadu, ponovno se kao nekom čarolijom probudi neozlijeđena u Carterovoj sobi u studentskom domu. Sada prestrašena mlada žena mora ponovno proživljavati isti dan sve dok ne odgonetne tko ju je ubio.

Happy death day
sky showtime //

Happy death day

Scream

Neve Campbell je na čelu zvjezdane glumačke postave u ovom legendarnom trileru s ubojstvima koji je pokrenuo franšizu Scream i udahnuo novi život žanru horor-filmova. Nakon što se u njihovu gradiću dogodi serija zagonetnih smrti, neuobičajena skupina prijatelja koju predvodi Sidney Prescott (Campbell) postane meta maskiranog ubojice. Kako broj žrtava raste, Sidney i njezini prijatelji pribjegavaju „pravilima” horor-filmova kako bi se lakše snašli u stvarnoj stravi kojom su okruženi. Također nastupaju Courteney Cox, David Arquette, Skeet Ulrich, Matthew Lillard, Rose McGowan i Drew Barrymore. Pripremite se za neodoljivo ubojito putovanje!

scream
sky showtime //

scream

The Addams Family

Kada čovjek (Christopher Lloyd) koji tvrdi da je Fester, izgubljeni brat Gomeza Addamsa (Raul Julia), stigne u dom Addamsovih, obitelj je oduševljena. Međutim, Morticia (Anjelica Huston) počinje sumnjati da je varalica jer se ne sjeća detalja iz Festerova života. Uz pomoć odvjetnika Tullyja Alforda (Dan Hedaya), Fester uspijeva klan Addams deložirati iz njihovog doma. Gomez shvati da su se ta dvojica udružila kako bi se na prijevaru dočepala bogatstva Addamsovih i da mora izazvati Festera uz pomoć svoje ekscentrične i šašave obitelji uključujući Wednesday (Christina Ricci) i Pugsleyja Addamsa (Jimmy Workman).

The Addams Family
sky showtime //

The Addams Family

The Purge

Spekulativni triler The Purge prati jednu obitelj tijekom jedne noći dok ih se iskušava kako bi se vidjelo koliko su daleko spremni ići da bi se zaštitili. U Americi, izmučenoj zločinima i pretrpanim zatvorima, vlada je jednom godišnje dopustila 12-satno razdoblje u kojem su sve zločinačke aktivnosti, uključujući ubojstva, legalne. Policiju se ne može zvati. Bolnice obustavljaju pomoć. To je noć u kojoj građanstvo upravlja sobom bez pomisli na kaznu. Tijekom te noći pokretane zločinom, jedna obitelj bori se s odlukom tko će postati kada pokuca neznanac. Kada uljez provali u kuću Jamesa Sandina (Ethan Hawke), započne niz događaja koji bi mogli razoriti obitelj. Sada James, njegova supruga Mary (Lena Headey) i njihova djeca moraju preživjeti noć bez pretvaranja u čudovišta od kojih se skrivaju.

the purge
sky showtime //

the purge

The Ring

Zvuči kao još jedna urbana legenda – videosnimka prepuna slika iz noćnih mora iza koje slijedi telefonski poziv koji proriče smrt gledatelja za točno sedam dana. Novinarka Rachel Keller (Naomi Watts) skeptična je po pitanju priče sve dok četvero tinejdžera ne umre zagonetno točno tjedan dana nakon gledanja jedne takve snimke. Obuzeta znatiželjom Rachel uđe u trag snimci i pogleda je. Sada ima samo sedam dana da riješi zagonetku.

the ring
sky showtime //

the ring

Sve je već sada dostupno na streaming servisu Sky Showtime! Želimo vam sretno (i strašno) gledanje!

Pop kultura