Ivana pavić
Fotografije: Danko Šimunović //

Ivana pavić

Modna stilistica Ivana Pavić otkako je započela sa svojim edukacijskim radionicama odijevanja za žene “Stilska Jednadžba” trudi se promijeniti način na koji se percipira izbor odjeće, a glavna joj je nit vodilja da žene osvijeste građu svog tijela i sukladno tome odaberu najbolje krojeve za sebe, ali i da im približi načine na koje odjeću mogu koristiti kao alat koji će im pomoći da ostvare svoj puni vizualni potencijal.

Ivana pavić
//

Ivana pavić

Na novoj radionici „Stilska Jednadžba“ koja će se održati 12. listopada u galeriji Artmark, Ivana ide korak dalje te će svojim sudionicama ponuditi i jedinstveno umjetničko iskustvo. “Veseli me suradnja s aukcijskom kućom Artmark u čijoj ću galeriji održati svoju sljedeću edukacijsku radionicu. Vjerujem da trebamo njegovati i potencirati sve one lijepe stvari u životu koje nas oplemenjuju i nadahnjuju, tako da je spoj mode i umjetnosti logičan slijed ove moje stilske priče. Uz umjetnička djela velikana poput Vlahe Bukovca, Ivana Meštrovića koje će moći razgledati u divnom galerijskom prostoru, sve na vrijeme prijavljene sudionice dobit će i ekskluzivnu pozivnicu za Artmark aukcijsku večer koja će se održati svega par dana prije radionice,  9. listopada u hotelu Sheraton, a donosi vrhunsku selekciju umjetničkih djela iz razdoblja moderne, poslijeratne umjetnine te suvremene radove ” - ističe Ivana.

Ivana pavić
//

Ivana pavić

Kako to obično biva na radionicama “Stilska Jednadžba”  - u opuštenoj i ugodnoj atmosferi Ivana će na primjeru kapsulne kolekcije koju je formirala iz bogate ponude vodećeg europskog webshopa Answear, pokazati kako pametnom kupovinom i kombiniranjem, stvoriti mnoštvo modnih kombinacija. Također, usmjerit će se i na jesenske trendove među kojima definitivno dominiraju crvene nijanse te kako ih uklopiti u svakodnevne kombinacije.

Ivana pavić
//

Ivana pavić

“Uvijek naglašavam da su modni dodaci, a prvenstveno nakit podizači stila koji upotpunjuju cijelu kombinaciju. Tako ćemo ovoga puta u suradnji s brendom Swarovski imati prezentaciju najljepših komada nakita te ću pokazati kako nakit kombinirati sukladno prigodi i odjevnoj kombinaciji, ali i sukladno obliku lica i ostalim karakteristikama na koje treba obratiti pozornost prilikom odabira” – nastavlja stilistica. Ne smijemo zaboraviti ni mini školicu kreativnog vezanja predivnih marama, koja se pokazala kao apsolutni hit na prošloj radionici.

Ivana pavić
//

Ivana pavić

Ivana na svojim radionicama uvijek naglašava koliko je važno znati zašto nešto želimo kupiti i samim time se oduprijeti  impulzivnoj kupnji kojoj su mnogi skloni. Na svojoj sljedećoj radionici svakako će se pozabaviti tim fenomenom, ali i odgovoriti na mnoga pitanja, primjerice kako uskladiti obuću s donjim odjevnim dijelovima, kako savršeno uskladiti proporcije, koji krojevi i materijali laskaju vašoj figure ili kako kombinirati boje.

Upravo personalizirani pristup, mnoštvo praktičnih, konkretnih i vizualno jasnih primjera u opuštenoj atmosferi, uz fine zalogaje i osvježenje, ono je zbog čega se za Ivaninu stilističku radionicu uvijek traži mjesto više. A kako doznajemo bit će i brojnih iznenađenja. Sve informacije o programu radionice kao i prijave za radionicu  “Stilska Jednadžba” koja će se održati 12. listopada, u divnom galerijskom prostoru Artmark na Zrinjevcu na Trgu Josipa Jurja Strossmayera 5, potražite na linku.

Moda