Baby center
//

Baby center

Od prvog plusića na testu za trudnoću počinje posebno doba za svaku ženu. Nerijetko je to i trenutak kada i vi i svi oko vas požele krenuti u shopping slatke, male odjeće i svih ostalih (ne)mogućih pomagala za njegu djeteta. 

Baby Center s ponosom objavljuje izlazak novog izdanja knjižice "Stiže beba", osmišljene posebno za trudnice i roditelje u slatkom iščekivanju. Već treću godinu za redom, knjižica je puna praktičnih savjeta, preporuka i korisnih informacija za svaku fazu trudnoće i ranog roditeljstva, a ujedno sadrži i ekskluzivne kupone s popustima. Od pelena i slatkih odjevnih komada do kolica i autosjedalica, ovi popusti namijenjeni su kako bi zadovoljili različite potrebe obitelji.

Stiže beba
baby center //

Stiže beba

Svi popusti vrijede za članove Baby Center kluba do 10. ožujka 2025. godine, a knjižicu možete pronaći u Baby Center trgovinama ili na web stranici https://www.babycenter.hr/stize-beba, dostupnu u tiskanom i digitalnom izdanju.

Ekskluzivne pogodnosti za članove Klub Baby Center 

Ne propustite se učlaniti u Klub Baby Center! Učlanjenje u Klub Baby Center iznimno je jednostavno i može se obaviti putem Baby Center web stranice, a sve članske iskaznice su elektroničke. Članovi kluba uživaju u brojnim pogodnostima i popustima na vrhunske brendove. Kod svake kupnje u vrijednosti 10 € ili više pripisuje se 2% bonus na vašu klupsku karticu, čak i za proizvode na akciji. Bonus tj. prikupljene € možete koristiti već dan nakon što ste ga ostvarili.

Baby center
//

Baby center

Naši prijedlozi za jesenski shopping

Uživajte u šetnjama s novim modelom kolica Cybex e-Gazelle S koja spajaju naprednu tehnologiju i udobnost za prve zajedničke izlaske. Electric Hill Assist i Hill Assist pomažu vam pri kretanju uzbrdo ili nizbrdo, čineći svaku vožnju glatkom. Upravljanje električnim pogonom kolica jednostavno je s ručkom i intuitivnim korisničkim sučeljem ugrađenim u ručku. Osim toga, funkcija automatskog ljuljanja nježno pomiče kolica naprijed-natrag kako bi umirila vašu bebu. Bilo da trebate kolica za jedno ili dvoje djece, više od 20 konfiguracija daju vam fleksibilnost koja vam je potrebna kako vaša obitelj raste. Ovim kompaktnim i lako sklopivim kolicama možete podesiti brzinu, intenzitet ljuljanja, provjeriti status baterije i po potrebi uključiti ili isključiti uređaj.

Baby center
//

Baby center

Nova Cybex hranilica Lemo 4u1, inovativno rješenje koje raste s vašom bebom i omogućuje sigurne i udobne obroke od prvih dana. Lemo se može koristiti u svim fazama života: s nastavkom za novorođenče od rođenja do 6 mjeseci, s dječjim setom za dijete od 6 mjeseci do 3 godine (cca 15 kg) te kad se svi nastavci skinu, pretvara se u samostalan stolac za cijeli život. Pladanj sa hranilice se može ukloniti u bilo kojem trenutku.

Baby center
//

Baby center

Osigurajte sigurnost svoje bebe u vožnji uz Cybex autosjedalice, koje pružaju roditeljima toliko potreban mir dok su na putu.

Sve ove Cybex proizvode možete pronaći na nadolazećem sajmu Dani beba, djece i trudnica u WestGateu, a više informacija potražite i na www.babycenter.hr i preuzmite svoju knjižicu "Stiže beba" kako biste se pripremili za dolazak vašeg mališana. Pratite Baby Center na Instagramu koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. 

Lifestyle