adidas
Fotografije: goran kovačević //

adidas x elle

Na nedavno održanom #BeYourOriginalSelf adidas x ELLE brunch partyju, SL 72 model je bio u središtu pažnje, čime se naglasio povratak retro estetike i moderne modne igre. I dok su legendarne Gazelle i Samba već etablirani favoriti, ove jeseni SL 72 osvaja kao nezaobilazni dodatak za sve stilove – od sportskog do casual i elegantnog. Bez obzira na to tražite li tenisice za posao, izlazak ili opuštenu šetnju, SL 72 su pravi izbor.

adidas
//

adidas

SL 72 – Retro povratak koji dominira modnom scenom

Ove jeseni SL 72 tenisice donose dašak 70-ih uz modernu i modnu svestranost. Inspirirane originalnim dizajnom, SL 72 kombiniraju retro i suvremeni izgled u raznim bojama koje odgovaraju jesenskoj paleti. Njihovo ime "SL" označava super light, čime dodatno naglašavaju svoju udobnost i praktičnost za svakodnevno nošenje. Njihova jednostavnost čini ih idealnima za svaki outfit, a kvaliteta i lagana konstrukcija osiguravaju da se u njima osjećate jednako dobro koliko izgledate!

adidas sl 72
//

adidas sl 72

SL 72 tenisice odlično se uklapaju u sve stilove, što su uz stručno vodstvo Ive Gradišer pokazale i brojne influencerice i influenceri na #BeYourOriginalSelf eventu. Stilistica Marcela Vrček je ultra širokim trapericama i klasičnom adidas trenirkom u kombinaciji sa SL 72 utjelovila bezvremenski nineties fashion, čime nas je podsjetila na zlatno doba mode koje obožavamo. 

marcela vrček
//

marcela vrček

marcela vrček
//

marcela vrček

Ida Prester je u SL 72 pokazala kako ove tenisice mogu savršeno upotpuniti estetiku modernog gradskog života, s predimenzioniranim adidas hlačama i kontrastnom crvenom trenirkom koja je upotpunila njen urbani vibe.

Ida prester
//

Ida prester

ida prester
//

ida prester

Petra Ria je svoj klasični, poslovni look s hlačama na crtu i adidas polo majicom savršeno iznijela s Gazelle modelom koji je cijelu priču zaokružio u zabavni, uredski look. Oduševio nas je i njen drugi look koji odlično balansira između Gen Z party outfita i ležernog sportskog, a u cijelu priču su se odlično umiješale i bijele SL 72 sa žutim detaljima.

petra ria
//

petra ria

petra ria
//

petra ria

Originals u svakom smislu i stilu

Sve Originals tenisice su modeli koji se lako mogu prilagoditi različitim prilikama i dobu dana. Paula Sikirić, primjerice, je u svojoj kombinaciji nosila upečatljive plave Sambe s kožnom maxi suknjom, čime se dobio stylish i opušten look, idealan za casual događanja. Maxi suknja cijelom outfitu daje dozu chic energije, a udobnost cijele kombinacije je još veća s odličnim tenisicama!

paula sikirić
//

paula sikirić

Ove tenisice se lako kombiniraju i s osnovnim komadima poput traperica – upravo je Elena Dizdar pokazala koliko dobro SL 72 izgledaju uz total jeans look. Uz povratak retro estetike i boho chica, sve više viđamo kombinacije kojima dominiraju traperice i jeans komadi. Njen je outfit bio primjer savršenog spoja retro vibracija i modernog modnog izričaja koji se odlično uklapa u sve situacije.

Elena Dizdar i Ivana Vukušić
//

Elena Dizdar i Ivana Vukušić

elena dizdar
//

elena dizdar

Za one koji vole eksperimentirati s modom, SL 72 se ponovo ističu kao odličan izbor. Karla Zelić ih je kombinirala uz svoj prepoznatljiv i cool avangardni stil, što je dodatno naglasilo njihovu prilagodljivost i sposobnost da se uklope u nekonvencionalne modne kombinacije. 

Karla Zelić
//

Karla Zelić

Karla Zelić
//

Karla Zelić

Dora Barker je s druge strane u Gazelle tenisicama utjelovila estetiku Generacije Z s primjesom Y2K štiha i vječne bucket kape, čime smo vidjeli kako se sve adidas Originals tenisice mogu savršeno prilagoditi i najnovijim modnim trendovima. 

Dora Barker
//

Dora Barker

S druge strane, Pave Elez, Luciano Plazibat i Niko Čuturić su izgledali odlično u adidas tracksuit estetiku. Pave je više utjelovio trenutno popularni blokecore stil s klasičnom majicom i trapericama, te prepoznatljivom zelenom trenirkom, a uz to sve su mu odlično pristajale i SL 72.

Luciano Lazibat i pave elez
//

Luciano Plazibat i pave elez

pave elez
//

pave elez

Luciano i Niko su izgledali jednako odlično u total tracksuit modnim kombinacijama kojima su SL 72 i Gazelle dodale još profinjeniju notu koja odlično spaja gradsku užurbanost i sportsku brzinu.

niko čuturić
//

niko čuturić

Adidas Originals su idealne za prijelazne jesenske outfite. Uz traperice i oversized džemper, savršene su za opuštenu šetnju gradom ili vikend kavu. Ali, nisu rezervirane samo za casual izdanja. Uparene s elegantnim odijelom ili midi suknjom, unose dozu sportskog šarma u poslovni stil. Njihova svestranost čini ih odličnim izborom za one koji žele da njihova obuća bude udobna, a istovremeno moderna i prilagodljiva.

adidas
//

adidas

Idealan su suputnik i za večernje izlaske. U kombinaciji s mini haljinom i kožnom jaknom, SL 72 donose balans između sportskog i chic izgleda, dodajući retro notu koja nikad ne izlazi iz mode. Njihov dizajn prilagodljiv je različitim stilovima, a jesenske boje unose dozu topline u svaki outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stacie Elsmore (@missy_elz)

Ako ste s druge strane obožavatelji avangardne modne estetike i nesvakidašnjih stilova, onda su SL 72 ponovo odličan odabir za vas. Svakom maksimalističkom ili avangardnom looku će pružiti uzemljenje i profinjenu siluetu koja će se odlično spojiti i s najnovijim, ali i vintage stilovima. Bez obzira bila to balska haljina ili nešto do sada neviđeno - odlično se miješaju u sve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🇧🇪 Lola (@lolsyproute)

Zahvaljujući svojoj svestranosti i raznovrsnosti, SL 72 model postao je nezamjenjiv komad u ormarima onih koji cijene praktičnost, ali ne žele odustati od dobrog izgleda. Ove jeseni, neka SL 72 budu vaš modni adut, tenisice koje savršeno balansiraju između udobnosti i stila. Jer, kako nam je pokazao #BeYourOriginalSelf event, ključ je u originalnosti i izražavanju kroz modu koja najbolje predstavlja vaš osobni stil, a adidas Originals modeli poput SL 72 su najbolji komadi za to!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙟𝙪𝙖𝙣🥤 | Outfits & Lifestyle (@juanpgt)

Nove modele adidas Originals Samba, Gazelle i novi jesenski hit SL 72  u raznim bojama koje možete pronaći na svim adidas prodajnim mjestima!

Moda