Brigitte Nielsen
zalando //

Brigitte Nielsen

No, kako pronaći sebe u moru zanimljivih trendova i gdje pronaći idealne modne komade? Na vječnu dilemu „Što obući?“  Zalando nam ove jeseni daje svoj odgovor. U nastavku donosimo tri trenda koja su nam zapela za oko i prijedloge kako ih kombinirati za cool i samopouzdane lookove.

Poznati glasnici jeseni

Slojevito odijevanje je ključno za promjenjive dane, a u bombericama, kožnim jaknama i teksturiranim kaputima ne samo da će nam biti toplo, već ćemo i izgledati odlično.

Za opušteni look koji nosimo svaki dan biramo cool bombericu u kombinaciji s trapericama i tenisicama ili uz suknju i gležnjače za nešto odvažniji stil. Na Zalando platformi ima ih u raznim bojama, od klasične crne do vibrantne zelene ili trendi bordo nijanse. 

Bezvremenski klasik su kožne jakne, a nosimo ih na gotovo sve. Sve su popularniji modeli u tamnim nijansama smeđe boje s kojima je teško pogriješiti.

Kaputi, pogotovo oni oversized kroja, postali su ključni modni komad sezone pred nama. Materijali kao što su tvid, vuna, baršun i umjetno krzno viđeni su na modnim pistama Tjedna mode u Kopenhagenu i New Yorku, a idealni su komad za podignuti svaki ležeran outfit. U svakodnevnoj kombinaciji teksturirani kaput nosimo preko traperica i dolčevite, a za posebnije prigode kombiniramo ga s malom crnom haljinom i visokim potpeticama, čime postižemo profinjeni i elegantni look.

Midi suknje i u hladnijim danima

Midi suknje već su nekoliko sezona omiljeni komad među trendsetericama, a ne prestajemo ih nositi ni kad temperature padnu. Savršene su za hladnije dane zbog svoje duljine, a biramo pletene ili satenske komade u kombinaciji s debljim čarapama i džemperima.

Odvažne ljubiteljice mode sigurno će odabrati kožnu midi suknju koja će izgledati odlično s elegantnim košuljama i cipelama na petu, a ne zaboravimo ni trend animal printa koji kad uparimo s bajkerskim čizmama pokazuje i dozu odvažnosti.

Svi pričaju samo o njoj

Cipele i modni dodaci u bordo boji apsolutni su hit ove jeseni, a ova nijansa crvene postala je neizostavan dio svakog outfita. Bordo se savršeno uklapa u trend povratka klasičnih i sofisticiranih tonova, dodajući svakoj kombinaciji dozu profinjenosti i karaktera. Od obuće s visokom potpeticom do torbica i remena, ovo je pravi izbor za one koji žele istaknuti svoj stil na suptilan, ali upečatljiv način. Malo hrabriji mogu birati između raznih bordo kožnih komada, a naš su favorit suknje u ovoj boji.

Moda