Kraljica Letizia
Profimedia //

Kraljica Letizia

Kraljica Letizia još je jednom pokazala zašto je smatramo jednom od najstiliziranijih kraljica na svijetu. Na otvorenju sezone 2024./2025. u Kraljevskom kazalištu u Madridu, Letizia je nosila midi crnu haljinu suptilno stegnutu u struku koja je savršeno istaknula njezinu figuru. Elegancija haljine dodatno je naglašena materijalom koji joj je dao dubinu i pokret, a najbolje od svega je to što je haljina djelo pristupačnog modnog brenda H&M. 

Kraljica Letizia
Profimedia //

Kraljica Letizia

Conscious kolekcija iz koje je sama haljina, poznata je po korištenju recikliranih materijala, pa je njezinim odabirom Letizia istaknula posvećenost održivoj modi. Uz to, ovo nije prvi put da je Letizia zablistala u ovoj zadivljujućoj crnoj haljini. Prije je nosila na dodjeli nagrada Zaklade Princeza od Girone 2023. te na 40. obljetnici XLIV klase Opće vojne akademije. Svakim pojavljivanjem, Letizia je stavila fokus na svestranost haljine i svoju vještinu da je ponovno uklopi za različite prigode.

Kraljica Letizia
Profimedia //

Kraljica Letizia

Letizia je podigla izgled metalik sandalama s remenčićima i blok petom brenda Aquazzure te chic metalik torbicom. Njezin make-up bio je jednako sofisticiran i decentan, s odvažnim bordo smokey eye lookom i sjajnim ružem. Ako nemate ideju što odjenuti za jesensko vjenčanje, upravo ovaj izgled kraljice Letizije može biti dobar inspo!

 

Moda