Nobody Wants This
Instagram //

@netflix

Netflixova serija oko koje se diglo puno prašine je "Nobody Wants This." Svi su se pitali tko je to Adam Brody, glavni glumac u seriji koji glumi rabina. Onima koji nisu gledali tinejdžersku dramu "The O.C.", nikako im nije mogao biti poznat jer do sada nije imao nikakve velike uloge. Kolegica koja mu se pridružila u najnovijoj Netflixovoj seriji je Kristen Bell. Ona portretira Joanne koja snima podcast o seksu i spojevima. Naizgled, oni dolaze iz potpuno drugačijih svjetova, ali se na kraju počinju lagano spajati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

Bell je američka glumica koja je itekako prepoznatljiva, bez obzira na to što nije glumila niti u jednom Hollywoodskom blockbusteru. Obožavatelji serije Gossip Girl itekako prepoznaju njezino ime. Naime, ona je posudila glas za naratoricu i čak se pojavila u zadnjoj epizodi kada je glumila samu sebe. Ako ste gledali prvi i drugo dio animiranog crtanog filma "Nježno kraljevstvo" na engleskom, onda će vam njezin glas biti poznat, jer je posudila glas za lik princeze Anne.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Bell je svoju karijeru započela na kazališnim daskama. Na Broadwayu je glumila u mjuziklu "The Adventures of Tom Sawyer" u ulozi Becky Thatcher, a sljedeće godine u "The Crucible." Uloga koja je pokrenula njezinu karijeru je u seriji "Veronica Mars" u kojoj je glumila tinejdžersku detektivku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

Američka glumica je s 11 godina postala vegetarijanka. "Oduvijek sam bila ljubiteljica životinja. Bilo mi je teško odvojiti životinje s kojima sam se mazila od životinja na mom tanjuru", rekla je Bell. Prije 12 godina je postala veganka nakon što je pogledala dokumentarac Forks Over Knives, ali je za vrijeme prve trudnoće vratila mliječne proizvode i jaja u prehranu. Poznata je i po zalaganju za mentalno zdravlje nakon što je 2016. priznala da je bila na terapiji koja joj je pomogla s depresijom i tjeskobom.  "Bitno mi je da budem iskrena po pitanju ovih tema kako bi ljudi koji su u sličnoj situaciji shvatili da nisu bezvrijedni i da mogu nešto ponuditi" dodala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

Imala je izlet u svijet kozmetike. Sa suprugom je pokrenula liniju proizvoda za bebe Hello Bello. Sve je na biljnoj bazi, a najvažniji dio brenda je da su proizvodi pristupačni i ekološki prihvatljivi. Ipak, prošle godine su doživjeli bankrot i trenutno je tvrtka u procesu prodaje. 

Pop kultura