Nikola milojević
Fotografije: John Pavlish //

Nikola milojević

Sedmo izdanje kongresa TAMC, održat će se u rovinjskom hotelu Lone, od 3. – 5. listopada, a program je kao i svake godine pomno osmišljen i vrlo uzbudljiv. U tri dana održavanja kongresa prezentirat će se najnovija dostignuća estetske medicine i plastične kirurgije kroz brojna predavanja, edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa, filera ili krvne plazme, live sekcije za oblikovanje tijela.. Kako je TAMC poznat po tome da donosi ono najrecentnije iz industrije ljepote, tako će i ove godine podignuti letvicu posebnim predavanjem posvećenim umjetnoj inteligenciji, koja i u toj branši uzima sve više prostora i izaziva sve veći interes struke i javnosti.

Tamc kongres
//

Tamc kongres

Na TAMC-u sudjeluje gotovo 800 estetskih liječnika i kirurga iz brojnih zemalja diljem svijeta; SAD-a, Argentine, Brazila, Izraela, Poljske, Turske, Velike Britanije, Njemačke, Belgije, Švicarske, Bugarske, Gruzije, Egipta, Nizozemske, Australije.. među kojima je i oko 300 sudionika, kirurga, liječnika estetske medicine i stomatologa iz cijele regije.

Tamc kongres
//

Tamc kongres

Da se kongres  TAMC u svijetu estetske medicine i kirurgije ne propušta, najbolje dokazuje činjenica da se iz godine u godinu na njega vraćaju neka od najvećih imena iz tog svijeta kao što su Amerikanci Jonathan Sykes i Michael Kane ili Nizozemac Jani van Loghem, a na sedmom će im se izdanju u ulozi predavača pridružiti i legende estetske medicine i kirurgije kao što su Australac Steven Liew, Izraelac Ofir Artzi, Njemica Sonja Sattler ili Brazilka Gabriela Casabona.

Tamc kongres
//

Tamc kongres

Hrvatsko je tržište u odnosu na ona, primjerice SAD-a ili Brazila - malo, ali to nije spriječilo znanstveni odbor u sastavu Nikola Milojević, Tatjana Pavičić, Tapan Patel i Aleksandar Milenović da već sedmu godinu u našu zemlju dovedu velike svjetske „zvijezde“ plastične kirurgije i estetske medicine, možda upravo stoga što se svi oni slažu s neslužbenim geslom TAMC-a:  “ It's not a congress, it's TAMC”.

Tamc kongres
//

Tamc kongres

Više o samom kongresu možete doznati na https://theaestheticmedicinecongress.com/

Ljepota