Loverboy
launchmetrics //

Loverboy

Uživajte u trenutku dok se planeti usklađuju, donoseći nam prilike za osobnu evoluciju, profesionalne promjene i emocionalno ispunjenje. Pripremite se za uzbudljive trenutke otkrića i neka vam ovaj tjedan donese jasnoću i novu energiju za ostvarenje vaših snova. Pogledajmo što zvijezde pripremaju za svaki znak zodijaka!

Ovan 

Najbolji izbor koji sada možete napraviti za sebe je da se oslonite na svoje duhovno buđenje. Već neko vrijeme primate znakove koji vas potiču na rast i povećanje svijesti. Iskoristite ovu energiju da duboko zaronite u svoju podsvijest, istražujući svoje rane, snove i uvjetovanosti koje su oblikovale vaš život do sada. Ovo buđenje će transformirati vaš život, od toga kako vidite sebe do toga s kim se odlučite okružiti. Osigurajte da su svi u vašem životu dio vašeg rasta i prigrlite mogućnosti koje možete pronaći samo u svojoj duši.

Bik 

Kao jedan od znakova zodijaka povezanih s bogatstvom, nije iznenađujuće što razmišljate o stvaranju nečega vrijednog. Ideja stvaranja generacijskog bogatstva također vam pomaže iscijeliti mentalni sklop oskudice ili osjećaj vlastite vrijednosti koji su pratili vašu dušu u ovom životu. Kada se Sunce u Lavu uskladi s Marsom u Blizancima u ponedjeljak, 29. srpnja, obratite pažnju na svoje financijske odluke. Umjesto da se fokusirate samo na brzo postizanje financijskog obilja, prihvatite dugoročniji pristup. Ako imovina ili nekretnine igraju ulogu u vašim odlukama, vjerujte da će ovaj novi izbor ili početak biti dio generacijskog bogatstva koje želite stvoriti za sebe i svoje voljene.

Blizanci 

Kada se pojavi prilika koja se čini predobra da bi bila istinita, nije vaš zadatak da je preispitujete, Blizanci, već da je zgrabite. Pojavit će se nova ponuda ili prilika, i iako možda niste potpuno sigurni u vezi s njom, pokušajte razmotriti je li to ono što ste oduvijek zaslužili. Jedina stvar na koju trebate obratiti pažnju je osjećaj preplavljenosti brojem izbora koji vas trenutno okružuju. Budite sigurni da znate što je najbolje za vas. Ova nova ponuda može vas staviti u središte pažnje na značajniji način ili vas dovesti do preuzimanja govorničke ili vodeće uloge u vašem životu. Shvatite da je to ono za što ste radili i dopustite sebi da potpišete tu isprekidanu crtu kada se ukaže prilika.

Rak 

Protekla godina nije samo uzdrmala vaš svijet, već je i drastično promijenila vaše financije. Srećom, s Mladim Mjesecom u Lavu pruža vam se prilika za novi početak u financijskom životu - ali morate biti spremni na brzu akciju. Nemojte trošiti previše vremena na razmišljanje o ovoj odluci, posebno jer su vam događaji iz protekle godine unijeli više sumnje nego sigurnosti. Situacije u vašem životu zaista se mijenjaju na bolje, a ovaj novi početak u vašim financijama pomoći će vam da ostvarite više svojih snova i započnete proces ponovne izgradnje. Samo budite svjesni bilo kakvog iznenadnog priljeva novca i pobrinite se da ulažete dugoročno, a ne samo u brza rješenja.

Lav

Kad voliš ono što radiš, zračiš posebnom energijom, Lave. To znači da karijera, odnosi i život koji gradiš trebaju biti oni s kojima se iskreno osjećaš povezno i u koje si zaljubljen. Umjesto da samo tražiš prigodne trenutke zadovoljstva i radosti, provedi neko vrijeme razmišljajući o tome što bi učinio drugačije kada bi život gradio isključivo oko onoga što voliš. Ovaj tjedan će te podsjetiti da ne moraš biti jadan kako bi se osjećao sretnim ili ispunjenim. Dopusti si trenutke refleksije i planiranja, a zatim si daj dozvolu da se udaljiš od svega što te iscrpljuje kako bi u potpunosti mogao stvoriti život koji iskreno voliš.

Djevica 

Slušajte svoju unutarnju mudrost, Djevice, jer vaši snovi skrivaju zlato koje možete otkriti. Čak i ako se mučite smisliti kako unovčiti određenu ideju, vjerujte da će vam sve postati jasnije što više ulažete u taj san. Iako je teško nemati konačan plan za budućnost, to je sasvim u redu. S više božanskog vodstva, koje će vam donijeti poravnanje Sunca u Lavu s Marsom u Blizancima, shvatit ćete da što više slijedite svoje snove, to ćete imati više sreće. Ovaj proces može donijeti i iscjeljenje, jer ćete morati vjerovati sebi i osigurati da vas ništa ne odvrati od ostvarivanja onoga za što znate da vam je namijenjeno.

Vaga 

Trenutno je sve moguće, ali vrijeme je da to počnete sami uviđati. Pred vama je velika prilika za novu karijeru ili čak preseljenje, no morate biti svjesni da se sve što se sada događa dešava za vaše više dobro. Kako se Sunce u Lavu poravna s Marsom u  Blizancima, dobit ćete bolji uvid u novu priliku za proširenje svog života koja će vjerojatno promijeniti ne samo mjesto gdje radite ili živite, već i ljude oko vas. Bez obzira na to što ćete možda morati ostaviti iza sebe, fokusirajte se na ispunjavanje vlastite sudbine. Posvetite se odabiru sebe kako biste mogli dobiti sretnu priliku kojoj ste se nadali.

Škorpion 

Normalno je biti zabrinut kada se čini da se sve mijenja, ali Škorpione, trenutno nema razloga za strah. Sve što se događa zaista se događa za tvoje dobro, ali moraš si dopustiti da to vidiš. Ako se previše držiš prošlosti ili čak svojih planova, mogao bi propustiti čarobne trenutke nadogradnje koje ti svemir sprema. S Mladim Mjesecom u Lavu u nedjelju, pred tobom je novi početak i napredak u karijeri. Ovo će se manifestirati kao nova titula, položaj ili čak tvrtka – a ova će promjena pozitivno utjecati na tvoj život i na druge načine. Oslobodi se ideje da se uspjeh mora mjeriti samo na jedan način i shvati da konačno dobivaš sve što si pokušavao manifestirati.

Strijelac 

Moraš naučiti sam riskirati, dragi Strijelče, jer ti se snovi neće ostvariti sami od sebe. Kako Mladi Mjesec raste u znaku Lava, dobivaš zeleno svjetlo za sve što se tiče obilja, bogatstva, putovanja i novih prilika. Ali moraš biti spreman riskirati i slijediti ono što želiš. Odbij se zadovoljavati manjim. Što više toleriraš prosječno, manje ćeš stvarati ono što stvarno želiš. Iskoristi ovu energiju da počneš raditi na onim težnjama i planovima o kojima sanjaš, shvaćajući da moraš riskirati kako bi konačno imao život kakav si oduvijek želio.

Jarac 

Kada konačno osjetite promjenu na bolje u svom životu, nemojte trošiti vrijeme brinući se hoćete li je izgubiti. Dobit ćete priliku da produbite ljubav prema sebi, što će vam pomoći da cijenite i budete otvoreni za sve što vam je namijenjeno. Ovo nije samo prilika za nove početke, već i za ostvarenje nečega što ste oduvijek željeli stvoriti u svom životu. Bilo da se radi o vezi, radu na daljinu ili čak o tečaju astrologije, tražite više za sebe. Kada osjetite da vam se otvaraju nova vrata, prepoznajte da pripadate ovom trenutku. To je rezultat vašeg truda, a kada s povjerenjem prihvatite ove promjene, bit ćete u boljem položaju da nastavite slijediti svoje snove.

Vodenjak 

Sjeti se tko si, dragi Vodenjače, posebno kada je riječ o sposobnosti da se prepustiš toku i prihvatiš promjene koje dolaze. Doživjet ćeš značajnu fazu transformacije u svom životu. Ova promjena će obuhvatiti nekoliko područja, uključujući karijeru, romansu, pa čak i osobni rast i iscjeljenje. S Venerom u Djevici, dobit ćeš priliku za više sreće i obilja, ali važno je da se udobno smjestiš u toj prijelaznoj fazi. Umjesto da žuriš s raščišćavanjem stvari ili donošenjem velikih odluka prerano, dopusti sebi da zadržiš prostor za sebe, a ne za druge. Posveti se promatranju i prepusti se toku, kako bi, kada sreća počne ulaziti u tvoj život, bio dovoljno samouvjeren i hrabar da je zagrabiš.

Ribe

Toliko si radila i odmor je ključan. Koliko god se trudila ostvariti svoje snove, Mlad Mjesec u Lavu podsjeća te da ponekad moraš usporiti i posvetiti se sebi. To može značiti sporiji raspored ili nadoknađivanje sna, ali možda ćeš također morati postaviti granice i zaštititi ovo vrijeme za sebe. Ne moraš se uvijek iscrpljivati kako bi stvorila život svojih snova; jednostavno poštuj ono što ti je važno, a to si ti sama. Tvoje potrebe trebaju biti prioritet. Vjeruj u rad koji si dosad uložila i ne boji se povući se iz svakodnevnog ritma na nekoliko dana, dopuštajući svemiru da učini svoje.

Horoskop