chufy
launchmetrics //

chufy

Uvijek smo u potrazi za ljudima čije će nam društvo biti ugodno i koji nam neće stvarati tenzije kojih ionako imamo dovoljno. Ako je vjerovati zvijezdama, ti ljudi se kriju iza ovih horoskopskih znakova. Oni se jednostavno znaju nositi sa svime. Društvo za poželjeti!

Bik 

Mnogi Bikovi odišu opuštenom, sretnom i ležernom energijom. Kao fiksni zemljani znak, imaju uravnotežen pristup životu koji ih drži stabilnima bez obzira na okolnosti. Nisu uznemireni zbog stresa na poslu i ne brinu zbog uspona i padova u ljubavnom životu. Ako ih netko ne dođe na dogovor u restoranu, jednostavno će naručiti Aperol spritz i nastaviti uživati u večeri. Ovaj znak, kojim vlada Venera i koji je predstavljen sporim i postojanim bikom, je prijatelj pun ljubavi kojem se možete obratiti za savjet. Bik neće paničariti zajedno s vama zbog teške situacije. Umjesto toga, naslonit će se, smireno procijeniti što se događa, a zatim ponuditi savjete kako promijeniti vaš pogled na stvari.

Vodenjak 

Umjesto da se izgube u žaru intenzivnog trenutka, Vodenjaci su tip koji će duboko udahnuti i procijeniti širu sliku — mnogo prije nego što reagiraju. Kao fiksni znak kojim vlada Uran, planet intelekta, uvijek mogu promišljeno izaći iz stresnih situacija. Vodenjak će mirno smisliti kako se snaći na prometnom aerodromu nakon što propusti let ili kako promijeniti gumu u kritičnoj situaciji uz cestu. Ono što ih stvarno čini opuštenima je njihova distancirana, neovisna energija koja im omogućuje da se izdignu iznad kaosa. 

Ribe

Ribe su možda emotivan vodeni znak, ali nisu tip koji se lako iznervira. Njihovi snažni osjećaji uglavnom oblikuju njihovu percepciju svijeta, zbog čega ih često nazivaju sanjarima zodijaka. Uživat će sjedeći u parku i gledajući oblake ili se odmarajući kod kuće, baveći se svojim poslom i uživajući u vlastitom društvu. Ribe su također otvorenog uma, pa rijetko uzimaju komentare ili kritike osobno.  Umjesto da eksplodiraju u stresnim trenucima, Ribe će koristiti svoje dobre komunikacijske vještine kako bi izrazile svoje osjećaje, te svoju visoku empatiju kako bi procijenile što njihovi prijatelji ili partneri možda misle. Vrlo su povezane s univerzumom i širom slikom, što im omogućuje da duboko udahnu, opuste se i puste stvari.

Horoskop