//

Već i ptice na grani znaju da je maslac žuta it boja 2024. godine. Sjetimo se samo još uvijek aktualne butter nails manikure koja je preplavila društvene mreže. Odmah nakon nje u fokus su došle lagane i prozračne haljine u ovoj nijansi, a izgleda kako sada u aktualnoj ponudi brendova, u maslac žutoj boji, možete pronaći svaki komad koji postoji na tržištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bérénice 🌞 (@bbcvl)

No, nećemo se žaliti jer ipak postoji nekoliko validnih razloga zašto je baš ovo najpopularnija boja ove sezone. Prvi je svakako nosivost ove boje, odnosno lakoća njezinog kombiniranje s drugim bojama poput nebesko plave ili crvene. Ako vam nedostaje inspiracije, pogledajte samo posljednju reviju brenda Jacquemus koji nam je dao do znanja da maslac žuta ni sljedeće godine neće izići iz mode. Drugi razlog zbog kojeg toliko volimo ovu nijansu je njezina nenametljivost. Ova boja ulazi u kategoriju. neutralnih tonova, ali je i dalje upečatljivija od bijele ili bež boje. Pomoću nje lako možete unijeti malo živosti u svakodnevne modne kombinacije, a da pri tome i dalje izgledate chic i elegantno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Osim Jacquemusa i drugi brendovi su ove godine odlučili dati priliku ovoj boji i pokazati nam svoje vizije i značenja iste. Ako mene osobno pitate, to je najbolje napravila Botega Veneta, koja je svoje dobro poznate torbice odlučila obući u novo ruho i tako ih učiniti još aktualnijima i poželjnijima nego što to već jesu.

Kako god, pronašli smo top 10 komada u maslac žutoj boji koji su trenutno dostupni na tržištu, a koji će sigurno unijeti dodir svježine i odvažnosti vašoj ljetnoj garderobi. Bilo da se odlučite za minimalističku žutu haljinu ili ipak za nešto odvažniji komad u ovoj nijansi, jedno je sigurno, a to je da s njom jednostavno ne možete pogriješiti!

Elle izbor

 

Moda