Aldo
//

Aldo

Budući da torbe nosimo apsolutno uvijek: od jutra do mraka i pokušavamo ih uklopiti u naše lookove, potrebno je odabrati idealne modele koji će se istovremeno stopiti s odjevnim kombinacijama, ali im i dati pečat posebnosti i podići cijelu kombinaciju. 

U ponudi kanadskog brenda Aldo, koji je uvijek u korak sa svim modnim trendovima pronašli smo nekoliko modela torbi koje ćete moći nositi od jutra do mraka i u raznim prigodama! Ponuda je poprilično raznolika i svog favorita naći će i klasičarke, ali i sve žene koje vole upečatljive i trendy komade.

Torbe za poslovne kombinacije

Aldo
//

Aldo

Aldo
//

Aldo

Poslovne kombinacije ne moraju biti dosadne, a to možete lako postići odabirom odgovarajuće torbice. Kada biramo torbe koje nas prate u obavljanju dnevnih obaveza, bitno je da budu praktične, prostrane i da nam u njih stanu sve one sitnice koje će nam trebati tijekom dana. Idealna opcija u tom slučaju su velike torbe i to u suptilnijim nijansama koje neće previše odvlačiti pažnju, ali će istovremeno biti vrlo stylish. U Aldo kolekciji tako možete odabrati torbu u bordo nijansi koja je apsolutni hit sezone, ili pak klasične crne, bež ili torbe u zemljanim tonovima.

elizabelle red
aldo //

elizabelle red 75 eur

Savršeni modni dodaci za izlaske

Aldo
//

Aldo

Aldo
//

Aldo

Ako planirate outfit za izlazak, vrijeme je da ga začinite atraktivnom torbicom koja privlači pažnju, a ponekad ima i funkciju podizanja i ukrašavanja cijele kombinacije. Malo glittera, srebrne i zlatne nijanse te metalik efekti ono su što se traži kada su u pitanju kombinacije za izlaske ili svečanije prigode. U tom slučaju odabir uglavnom pada na manje torbice ili pismo torbe koje će istovremeno biti elegantne, upečatljive i u trendu, a sjajno će komplimentirati cipele i čizme na petu koje će outfitu dati taj poseban touch.

berany silver 68 eur
Aldo //

berany silver 68 eur

stassiae silver 84 eur
Aldo //

stassiae silver 84 eur

Crne torbe s metalnim detaljima za rock chic kombinacije

Aldo
//

Aldo

Aldo
//

Aldo

Bajkerske čizme i edgy modeli koji imaju prizvuk rock chica veliki su trend ove sezone, a kako biste upotpunili ovakve kombinacije, potrebno je pronaći odgovarajuće modne dodatke. Crne torbe s lancima i zakovicama idealni su modeli za ove prigode i sjajno će se uklopiti u rokerski vibe, ali lako ćete ih kombinirati i u drugim prigodama.

enobrena black 65 eur
Aldo //

enobrena black 65 eur

faralia black 69 eur
Aldo //

faralia black 69 eur

jadey black 79 eur
Aldo //

jadey black 79 eur

noila black 75 eur
aldo //

noila black 75 eur

U potrazi za svojom idealnom torbicom koja će zaokružiti vaše modne kombinacije nemojte propustiti provjeriti ponudu brenda Aldo! Ove modele možete pronaći na službenom Aldo web shopu kao i u trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci!

Moda