Marelica Art Latte
instagram //

Marelica Art Latte

Marelica Art Latte ističe se svojom pažljivo kreiranom ponudom kava i čajeva s raznolikim i zdravim jelima, čineći je idealnim mjestom za doručak ili poslovni ručak. Ambijent Marelice, moderan i ugodan, privlači goste koji traže spoj kvalitete i estetike. Ovaj bistro, smješten u dinamičnoj Petrinjskoj ulici, brzo je postao omiljeno mjesto okupljanja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj ponudi i atmosferi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marelica Art Latte (@marelica_artlatte)

Osim raznolikog menija, očekuje vas i popodnevni Tea time 

Meni uključuje raznolike zdravije opcije jela, od klasičnih jaja na oko i omleta, do prilagodljivih salata s burratom, dimljenim lososom ili avokado bruschettom. Osim toga, bistro nudi raznovrsne opcije za poslovne ručkove, uključujući sezonske juhe i quesadille. Desertna ponuda obuhvaća klasične kroasane, pohane kroasane s cimetom, te popularne torte od marelice. Za osvježenje, Marelica nudi voćne koktele, cijeđene sokove i smoothije, uz dodatke superfood sastojaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marelica Art Latte (@marelica_artlatte)

S posebnim naglaskom na kvalitetnu kavu iz raznih zemalja i čajeve iz cijelog svijeta, Marelica teži postati prepoznatljivo mjesto koje u Zagrebu donosi dašak francuskog šarma. U okviru svojih ponuda, bistro predstavlja i Tea time, verziju Happy Hour-a, gdje se uz čajeve i slastice poslužuje vino i šampanjac. Kava dolazi iz zemalja poput Gvatemale i Etiopije, a čajevi iz Japana, Kine i Indije, čime bistro donosi poseban međunarodni ugođaj u Petrinjsku 47.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marelica Art Latte (@marelica_artlatte)

Lifestyle