//

Jesen je idealno godišnje doba za putovanje. Pogotovo 10. i 11. mjesec kada smo već uvelike zakoračili u jesen i sve obaveza koje s njom dolaze, pa je vrijeme da se ponovno počastimo vikend bijegom u neku novu sredinu. Dobra vijest je da trenutno možete pronaći dosta povoljne letove za većinu popularnih jesenskih destinacija kao što su Pariz, Rim, London i New York, ali i za neke druge toplije destinacije za sve one koji još uvijek nisu preboljeli kraj ljeta. 

Prednosti putovanja na jesen

Jedna od najvidljivijih prednosti putovanja u jesen su spektakularni pejzaži. Drveće prelazi iz zelene u toplu paletu crvenih, žutih i narančastih tonova i stvara gotovo magičnu atmosferu. Šetnje kroz parkove na jesen postaju posebno iskustvo kojem pridonosi i činjenica da se većina turista vraća svojim svakodnevnim obavezama. To znači kraće redove na popularnim atrakcijama, mirniji restorani, manje gužve i mogućnost za opušteniji doživljaj na putovanju.

Također, ugodna klima igra veliku ulogu. Svjež zrak i blage temperature stvaraju savršene uvjete za boravak na otvorenom, a ovo je posebno korisno za one koji žele aktivan odmor, poput planinarenja, biciklizma ili istraživanja povijesnih znamenitosti.

Povoljni letovi za 10.mjesec

Bruxelles  - 15 eur

unsplash //

Rim - 22 eur 

unsplash //

Lyon - 52 eur 

unsplash //

Cipar - 38 eur

unsplash //

Edinburgh - 56 eur 

unsplash //

Krf - 14,99 eur

unsplash //

London - 20 eur 

unsplash //

Palma de Mallorca - 23 eur

unsplash //
Lifestyle