Aquapark dalmatia
amadria hotel //

Aquapark dalmatia

S impresivnih devet tisuća četvornih metara zatvorenih površina i raznolikih atrakcija, aquapark će pružiti cjelodnevni obiteljski doživljaj, neovisno o vremenskim uvjetima. Smješten uz tematski uređene obiteljske hotele Andrija i Jakov, Aquapark Dalmatia imat će gotovo 400 metara tobogana prilagođenih različitim dobnim skupinama te interaktivni „spray park” s raznolikim vodenim atrakcijama. Dok se djeca budu zabavljala, roditelji će moći uživati i opustiti se u luksuznom Spa & Wellness Clubu unutar aquaparka.

Aquapark dalmatia
amadria hotel //

Aquapark dalmatia

Spa & Wellness Club – ekskluzivno mjesto opuštanja za roditelje

U današnjem užurbanom vremenu, roditelji traže destinacije koje omogućuju da i oni, zajedno s djecom, maksimalno iskoriste svoj odmor. Prema tome, Spa & Wellness Club dizajniran je i osmišljen kao mjesto za opuštanje roditelja. Obuhvaćat će prostrani bazen, tri različite vrste sauna koje će pružati duboko opuštanje te luksuzne prostorije za razne tretmane lica i tijela. Četiri zone za opuštanje, uključujući i otvorenu terasu, stvarat će savršen prostor za mir i uživanje. Vježbalište s prostorom za jogu i druge tjelesne aktivnosti dodatno će doprinijeti cjelokupnom iskustvu revitalizacije i opuštanja. Spa i Wellness Club bit će integriran s aquaparkom kako bi roditelji mogli bezbrižno uživati znajući da su njihova djeca u sigurnom i zabavnom okruženju. 

Aquapark dalmatia
amadria hotel //

Aquapark dalmatia

Jedinstveno cjelodnevno iskustvo za cijelu obitelj 

Aquapark Dalmatia nudit će i brojne dodatne sadržaje koji će omogućiti cjelodnevnu zabavu za djecu i obitelj uključujući i tri tematska restorana. Djecu će oduševiti i tematski uređene igraonice, međusobno povezane suhim toboganom. Za još bolju zabavu i nadzor nad mališanima, u igraonicama će stalno biti prisutni veseli i stručni animatori.  Posebna pažnja posvećena je sigurnosti posjetitelja svih uzrasta. Podovi aquaparka bit će obloženi gumiranim materijalima s protukliznim i apsorbirajućim svojstvima, što će osiguravati maksimalnu sigurnost tijekom korištenja svih sadržaja. Za sigurnost posjetitelja brinut će se educirani i licencirani spasioci tijekom cijelog vremena rada atrakcije.

Aquapark dalmatia
amadria hotel //

Aquapark dalmatia

Aquapark dalmatia
amadria hotel //

Aquapark dalmatia

Ova velika investicija, vrijedna 21 milijuna eura, realizira se u suradnji s priznatim kanadskim stručnjacima iz tvrtke WhiteWater, poznate po projektima za brendove poput Disneyja i Legolanda. S jedinstvenom kombinacijom adrenalinske zabave za djecu, tematskih restorana i luksuznog opuštanja za roditelje, Aquapark Dalmatia postavlja novi standard za cjelogodišnji turizam na Jadranu.

Rezervirajte boravak u Amadria Parku Šibenik i budite među prvima koji će isprobati novi zatvoreni dio Aquaparka Dalmatia! Otkrijte ponudu na web stranici.

Lifestyle