Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

Nakon što su adidas Originals modeli Samba, Gazelle i Spezial itekako uspješno osvojili ulice, trgovine, modne editoriale, društvene mreže i sve druge javne online i offline prostore, adidas je i ove sezone lansirao model u koji su se modni znalci zaljubili. Naime, legendarni model SL72 retro šarma i modernog dizajna već je postao omiljena obuća naših influencera i drugih poznatih lica. Iako ova tenisica primarno nastala kao tenisica za trčanje, ponovno imamo ultimativni model nosiv u različitim kombinacijama od jutra do večeri. 

Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

adidas je SL 72 model lansirao u različitim, upečatljivim bojama, a na naše tržište nedavno su stigle nove boje među kojima klasične bijele i crne, ali i one žarkih boja: crvene, plave i žute. Te žarke boje omiljenog para obuće inspirirale su adidas da cijelu kampanju za SL 72 model obogati cvijećem i predivnim cvjetnim aranžmanima. Upravo su takvi šareni buketi sa svježim i suhim cvijećem obilježili i popularni event na Dolcu prošlog petka gdje je adidasov Flower Cart oduševio sve prisutne. Omiljeni brend dijelio je tom prilikom genijalne bukete svim posjetiteljima. Posebno stilizirani buketi, izrađeni od svježeg i suhog cvijeća, bili su vezani vezicama u boji baš poput onih na SL 72 tenisicama naglašavajući estetiku koju SL 72 unosi u svakodnevicu. 

Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

Čim se pojavio na domaćem tržištu, SL 72 je oduševio poznate influencere Doru Martinović i Luciana Plazibata, a ove jeseni nose ih i Elena Dizdar, Paula Sikirić, Karla Zelić, Pave Elez, Luka Žaja i mnogi drugi. 

Paula sikirić
Foto: petra marincel //

Paula sikirić

"SL 72 su tenisice koje savršeno prate moj tempo. U njima se osjećam ugodno, a izgledaju jednako dobro u ležernim kombinacijama i kad želim malo urbaniji, odvažniji look", komentirao je Pave Elez, miljenik društvenih mreža. 

Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

Elena Dizdar,  zvijezda brojnih modnih editoriala i kampanja poznata po svojoj minimalističkoj estetici čiji smisao za modu Hrvatice obožavaju, ove je sezone odabrala bijeli par SL 72. "SL 72 su mi odmah privukle pažnju – klasične su, a opet posebne. Osim što su trendy, iznimno su udobne, što je najbitnija stavka koju često zaboravljamo. Savršene su za dnevne šetnje po gradu, ali i večernje izlaske, a bijela boja se savršeno uklapa u svaki moj outfit. No, za one koji vole tenisice u boji, plave su moj apsolutni favorit!", rekla je Elena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELENΛ (@dizdar_el)

Društvene mreže prepune su različitih kombinacija kako ih stilizirati i izgledati kao neki od najpoznatijih svjetskih i domaćih trendsetera. Ili na kavi u gradu, ili kao dio urbanih, trendi outfita, SL 72 je postao omiljen u garderobi svih onih koji prate modu, ali žele pritom kvalitetan i udoban par obuće. 

Adidas sl 72
adidas //

Adidas sl 72

Ove sezone SL 72 nije samo običan par tenisica – on je simbol originalnosti i stila koji ne izlazi iz mode. Osim što utjelovljuje bezvremenski dizajn, SL 72 je i tenisica za one koji su uvijek korak ispred, za one koji ne prate trendove, već ih postavljaju.

Moda