Claire Rose Cliteur
instagram //

Claire Rose Cliteur

Istina je da je jesen vrijeme kada se možete beskrajno igrati s odjećom i kada možete kombinirati, kako zimske, tako i ljetne komade poput bermuda i prilagoditi ih jesenskom karakteru. To je jednostavno vrijeme kada naše modne vještine posebno dolaze do izražaja, no često se zna dogoditi da se zbog hiperprodukcije trendova, izgubimo u prevelikom izboru i na kraju nosimo samo nekoliko monotonih komada odjeće. Postoji nekoliko jednostavnih, a efektnih trikova koji vam mogu pomoći da vaši jesenski outfiti dobiju pravu pozornost i da izgledaju više chic. Evo neka od njih:

Pulover preko ramene

Možda i najjednostavniji modni trik je vezivanje pulovera preko ramena. Ovo možete napraviti i preko običnih majica, ali još efektnije izgleda ako ga vežete preko sakoa ili kaputa. Dobra stvar je što ga uvijek možete skinuti i obući ako vam bude hladno ili ako vam jednostavno dosadi. 

Paris str S25
Launchmetrics //

Paris str S25

Velike kožne rukavice

Kožne rukavice vratile su se u modu već prošle godine, a ove jeseni u posebnom su fokusu one velike u smeđoj, crnoj, crvenoj ili bež boji. Izgledaju jako chic i koliko god vam se nekada čini da ih nemate uz što kombinirati, uvjeravam vas da ove rukavice nisu namijenjene samo za elegantne prilike, već idu odlično i uz svakodnevne outfite. Ja ih posebno volim u kombinaciji s dugim kaputima ili kožnim balonerima. Savršenstvo!

Launchmetrics //
//

Nakit preko rukava

Ovo je jako koristan trik kada želite istaknuti sat ili narukvicu, a nosite oversized pulover. Nakit preko rukava izgleda jako chic i jednostavno dodaje nešto cijelom outfitu, a ja na ovaj način posebno volim nositi cuff narukvice. Možete ih nositi i preko spomenutih kožnih rukavica. 

hoskelsa.
//

hoskelsa.

Igrajte se s teksturama

Jesen je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s različitim materijalima. Spojite baršun, kožu i pletivo kako biste svom outfitu dali dubinu i učinili ga zanimljivijim. Primjerice, spojite pletenu haljinu s kožnom jaknom ili baršunastim gležnjačama.

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Kravata

Kravata je još jedan jednostavni trik koji može unaprijediti vaš jesenski outfit. Ide odlično u kombinaciji sa ženskim odijelima, ali i običnom bijelom košuljom, trapericama, čizmama i oversized blejzerom. Možete birati između klasičnih jednobojnih kravata za minimalistički look ili onih s uzorcima poput prugica ili točkica za razigraniji look. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //

Predimenzionirane torbe ispod ruke

Jedan od najistaknutijih modnih dodataka ove sezone su predimenzionirane torbe, nošene ispod ruke, koje su viđene na pistama vodećih brendova poput Ferragama i Hermèsa. Ovaj način nošenja velikih torbi, iako možda nije najpraktičniji, definitivno izgleda chic i donosi snažnu “girl boss” energiju u svaki look. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Moda