Launchmetrics
//

Launchmetrics

‘’Prirodno je da s godinama koža gubi masnocu i hijaluronsku kiselinu iz derme. Vecina ljudi treba ojacati podlogu masnoce i povecati kolicinu hijaluronske kiseline u koži da bi ona izgledala ‘’iznova popunjeno“. Environov odjel za istraživanje i razvoj odlucio je razviti kozmeticku formulaciju za lokalnu primjenu koja se može upotrebljavati za poboljšavanje izgleda lijepo popunjene kože'', izjavio je dr. Des Fernandes, osnivač i znanstveni direktor Environa.

Predstavljamo Focus Care Youth+® 3DSynergé™ Filler Crème

Napredni snažni booster formuliran da ciljano djeluje na znakove borica, bora i gubitak volumena kako bi otkrio vidljivo glađu, čvršću i prirodno puniju kožu. Jedna napredna formulacija inspirirana dvjema tehnikama dermalnih filera koja ciljano djeluje na tri dimenzije mladosti. Prošlost je pomlađena. Sadašnjost je ponovno rodena. A budućnost? Predivno otporna.

environ
environ //

Focus Care Youth+® 3DSynergé™ Filler Crème

Inteligentan hidro-lipidni pristup. Snažni sastojci.

Tehnologija hijaluronske kiseline: pomaže nadoknaditi i održavati optimalne razine hijaluronske kiseline u koži, za vidljivo glatki, popunjeni izgled.

Tehnologija pametnih peptida: pomaže poboljšati volumen i strukturalni ntegritet kože, za čvršći, prirodno puniji izgled.

Snažna antioksidacijska zaštita: pomaže oživjeti i zaštititi mladolika svojstva kože s pomoću naprednih peptida i ključnih biljnih antioksidacijskih sastojaka.

Inteligentna izvedba upoznaje predivnu učinkovitu znanost.

Optimizirajte rezultate koje pruža 3DSynergé™ Filler Crème kurom Environovih tehnološki naprednih profesionalnih tretmana Focus On Filler. Ovaj revolucionarni protokol tretmana koristi se snagom DF tehnologije i profesionalnog Dual Effect Filler Seruma da pomogne zagladiti borice i vratiti koži obnovljenu, popunjenu mladolikost.

Ljepota