summer goodie bag
elle //

summer goodie bag

Ljeto je naveliko stiglo, a mi smo povodom našeg aktualnog ljetnog broja o uspjehu odlučili pripremiti naše partnere, suradnike i prijatelje brenda pripremiti za nezaboravno ljeto! Naš ELLE Summer goodie bag sadrži sve što je potrebno za idealni ljetni godišnji odmor, nezaobilazne beauty i skincare proizvode s kojima će svaka koža zablistati, ali i dobru knjigu - jer što je relaksacija na ležaljci bez dobrog štiva? Naravno, sve to dolazi u prostranoj i praktičnoj torbi za plažu koja je već postala hit na društvenim mrežama!

Što se sve našlo u ELLE Summer goodie bag?

SHISEIDO Expert Sun Protector

Nova kremasta formula sadrži visoko učinkoviti zaštitni veo koji postaje jači kada je izložen toplini, vodi i znoju. Ova nova, vrhunska inovacija nadograđuje WetForce tehnologiju dodatkom HeatForce tehnologije. Zajedno stvaraju dodatni veo obrane, koji je dovoljno jak za dane na suncu, ali dovoljno udoban za svakodnevnu upotrebu!

Apivita Bee Sun Safe SPF30 

Sprej za lice i tijelo koji se zbog svoje ultra-lagane, topive teksture lako nanosi za zaštitu kože lica i tijela tijekom boravka na suncu. Inovativna formula s patentiranim propolisom i morskom algom Laminaria digitata sprječava fotostarenje te iznimno hidratizira i osvježava kožu a ekstrakt rogača ubrzava prirodno tamnjenje kože i održava duljim osunčani ten!

Apivita Balzam za usne

Balzam svojim prirodnim sastojcima usnama nudi intenzivnu hidratizaciju i SPF zaštitu, te je idealan za nanošenje prilikom izlaganja suncu!

Hit knjiga iz ponude PULS Čitaj najbolje!

Dobra knjiga zlata vrijedi, posebice tijekom dugih ljetnih dana na plaži. Najbolja nova i klasična izdanja smo ovog ljeta pronašli u kolekciji PULS Čitaj najbolje izdavača EGMONT. Jedna od njih koja nas je posebno dojmila je knjiga Ti i ja na odmoru nagrađivane autorice Emily Henry o dvoje najboljih prijatelja, deset zajedničkih ljetovanja i stotinu zavrzlama. Kraljica romantičnih komedija Emily Henry svojim hitovima Čitam te kao knjigu i Ti i ja na odmoru, duhovitim, šarmantnim i romantičnim djelima, očarala je milijunsko čitateljstvo diljem svijeta, pa tako i nas!

Biobaza Riviera

Aromatični 3u1 Body&Hair gel za tuširanje, kupanje i pranje kose intenzivno hidratizira kožu, a kosi daje prirodan sjaj, volumen i svježinu. Svako tuširanje je zaron u kvarnersko plavetnilo koje regenerira duh i tijelo, donosi ravnotežu i prirodni užitak za sva osjetila.

Užitak u Biobaza Riviera mirisima ne staje ovdje, već se dodatno produžuje Riviera Aromatic maglicom za tijelo i kosu, a dodatnu i dugotrajnu svježinu pruža Riviera Aromatic roll-on dezodorans!

Rabanne Lady Million

Jedan od najpopularnijih parfema na svijetu je još bolji u obliku gela za tuširanje. S kvalitetnim sastojcima za njegovanu i čistu kožu ga nadopunjuje bogati miris parfema Lady Million koji je osvojio milijune obožavateljica sa svojim notama pačulija, naranče, jasmina i nerolija.

Wella Professionals Color Motion

Za zdravu i blistavu kosu kojoj sunce i more ne mogu ništa, posebice ako je tretirana ili bojana, se pobrinula WELLA. Color Motion structure hranjiva maska i šampon su dobitna kombinacija za ljeto bez previše brige oko kose. Redovita uporaba Color Motion kombinacije poboljšava kvalitetu obojene kose u tri područja: zaštita boje, živopisan sjaj i jača kosa!

Jimmy Choo Rose Passion

Omiljeni dizajner cipela je već neko vrijeme i omiljeni kreator zavodljivih parfema i mirisnih proizvoda za tijelo, pa je tako Jimmy Choo Rose Passion savršen ljetni odabir. Kokos, vanilija, tropsko cvijeće i jasmin su savršene note koje nas uvijek asociraju na ljeto, a one će u obliku nježne kreme za tijelo iza vas ostavljati zavodljiv trag koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Lacoste Pour Femme

Ovaj klasični, puderasti i cvjetni miris je odavno osvojio noseve žena diljem svijeta, ali i njihovih partnera. Uz drvenastu podlogu koju uz note frezije, ljubičice i papra pretvara u luksuzno iskustvo, posebice kada je u obliku mirisnog losiona za tijelo. Pun je pogodak za tople, ljetne izlaske uz more koji će s ovim losionom postati nezaboravno mirisno iskustvo.

O.P.I lak za nokte

Lakovi za nokte poznatog brenda O.P.I se ističu izvanrednom formulom koja uključuje prirodnu svilu i aminokiseline. Njihove ljetne nijanse su ove sezone nikad aktualnije, pomno prate sve trendove boja iz svijeta visoke mode, a trenutno ih je dostupno preko 300! Uz O.P.I će vaše manikure i pedikure na plaži izgledati senzacionalno!

Clinique Almost Lipstick

Dopustite da vam Clinique Black Honey ruž ovog ljeta dokaže zašto je jedan od najviralnijih beauty proizvoda ove godine! S nježnom i laganom teksturom, ravnomjernom i nježnom pigmentacijom, te hranjivim sastojcima, Black Honey je idealan za svaki ljetni look, bio on glamurozan ili jednostavan u stilu clean girl makeupa.

Estée Lauder Sumptuous Extreme maskara

Ovog ljeta biramo sjajnije, veće i zavodljivije oči i trepavice toliko veličanstvene, raskošne i neviđeno guste da izgledaju kao umjetne! Maskara za volumen i gustoću trepavica Estée Lauder Sumptuous Extreme podiže i uvija trepavice, te očima daje odvažan izgled zahvaljujući kombinaciji prozračne baze i vlakana za povećanje volumena. 

Jane Iredale ColorLuxe Eye Shadow stick

ColorLuxe Eye Shadow Stick možete koristiti kao olovku, sjenilo ili highlighter.  Njime možete iscrtavati jasne linije ili blendati, puderaste nijanse mogu se koristiti kao podloga za intenzivnije sjenilo, a svjetlije nijanse sa sedefastim završetkom. Kao i svi proizvodi Jane Iredale, u čijim su formulama čisti minerali i biljne esencije, i ColorLuxe Eye Shadow Stick ne svodi se samo na boje već ima i njegujuću funkciju. 

Rabanne Fame

Parfem koji je prošle godine osvojio svijet također dolazi iz kuće Rabanne. Ne čudi nas što mu je ime upravo povezano sa slavom, a kao svoju inspiraciju uzima vječnu modnu ikonu Francoise Hardy. S notama manga, bergamote i ružičastog papra predstavlja savršeni ljetni miris, a u tome mu pomažu i ljetne note cedrovine i laganog mošusa u bazi.

Za one koji i ljeti vole intenzivnije mirise se u goodie bagu pronašao i Fame Intense koji se više okreće snažnom jasminu, cedrovini i tamjanu.

Bakina riznica ljepote Adriatic Salt

Ručno i s ljubavlju rađeni sapuni iz Bakine riznice ljubavi su puni njegujućih eteričnih ulja i prirodnih sastojaka koji koži život znače. Ovaj sapun kombinacija je umirujućeg svojstva gline, te antibakterijskog svojstva morske soli. Potpuno je nježan i pogodan za tuširanje cijelog tijela, izuzetno se pjeni, a kožu ostavlja mekanom na dodir.

Lifestyle