© Instagram @cassdimicco
© Instagram @cassdimicco //

© Instagram @cassdimicco

Od svih beauty proizvoda na tržištu rekli bismo da korektor ima najzahtjevniji zadatak kada je make-up u pitanju. Dobar korektor prije svega mora prekrivati tame krugove ispod očiju, a pri tome ne smije biti ni preguste, ni prerijetke teksture. Mora posvijetliti spomenuto područje, a ne smije biti ni presvijetao, ni pretaman. Uz sve to, trebao bi i hidratizirati i štititi kožu, a ne gušiti sitne porice. Složit ćete se, one hell of a job!

Iz svega navedenog da se zaključiti kako je uistinu teško pronaći dobar korektor, pa kada napokon izađe neki koji ispunjava sve kriterije, apsolutno svi polude za njim i brzo nestane s polica trgovina. To je slučaj i s Saie Hydrabeam Sheer Brightening Under Eye Concealer proizvodom o kojem se proteklih nekoliko dana ne prestaje govoriti na društvenim mrežama. 

Promo
Promo

Promo

Zašto je ovaj korektor poseban?

Kao što i samo ime govori, primarna funkcija ovog korektora je da posvjetljuje područje ispod očiju. Sljedeća bitna stavka je da osim što prekriva, ovaj make-up proizvod zahvaljujući glicerinu, ekstraktu krastavca i rajčice, hidratizira i hrani kožu. Kremaste je teksture i lako se blenda, a djevojke na društvenim mrežama ga posebno hvala zbog dewy efekta koji je vidljiv već nakon prvog sloja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelie (@ameliezilber)

Saie Hydrabeam Sheer Brightening Under Eye Concealer dolazi u 15 nijansi koje se razlikuju i u podtonovima. Kako piše u opisu proizvoda, prikladan je za sve tipove kože jer nudi lagano do srednje prekrivanje, što znači da ne zagušuje bore oko očiju. Ima i poseban aplikator za lako razmazivanje, a najbolje rezultate daje ako ga lagano utapkate prstima ili razmažete spužvicom. Osim područja ispod očiju može se naravno koristiti i na ostalim dijelovima lica, a iako dobro prekriva, jako ga je lako madograđivati, odnosno ne izgledate kao porculanska lutka ako ga stavite malo više nego inače. No, opet pripazite, za dewy i prirodan izgled uistinu su vam dovoljne male količine. 

Promo
Promo

Promo

Kao što smo već rekli, korektor je rasprodan u rekordnom roku, pa ako su vas zaintrigirale gore navedene karakteristike, požurite i nabavite svoj primjerak. Mi ćemo ovaj proizvod sigurno dodati u našu proljetnu make-up rutinu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cult Beauty (@cultbeauty)

 

Ljepota