Henkel //

Nazdravili su svim dosadašnjim uspjesima, ali i svemu onom što ih čeka u budućnosti! „Henkel će i dalje biti snažan prisutan, vodeći industriju naprijed. Kao lideri, nastavit ćemo inovirati i razvijati održiva rješenja za buduće generacije. Naša posvećenost lokalnim zajednicama i globalnom tržištu ostaje nepromijenjena dok hrabro kročimo prema budućnosti. Hvala svim našim zaposlenicima, timovima i poslovnim partnerima koji su dio ovog putovanja. Zajedno gradimo bolju budućnost!“, najavio je predsjednik uprave Henkel Croatia, Marko Mintas.

U ovih trideset godina poslovanja ulagalo se u razvoj profesionalnih vještina, dugoročnu uspješnost i konkurentnost u poslovanju kompanije, a na zaposlenike se uvijek gledalo kao na važnu značajku kompanije te je društveno odgovorno poslovanje bilo nit vodilja kojom se Henkel vodio. Zahvaljujući svojim brendovima, inovacijama i tehnologijama, Henkel drži vodeća mjesta na tržištu u Hrvatskoj i diljem svijeta u poslovanju s industrijskim proizvodima i robom široke potrošnje. Nakon što je u 2023. godini stvorena nova poslovna jedinica te spojivši dvije bivše poslovne jedinice u novu pod nazivom Consumer Brands, Henkel je ujedinio sve robne marke široke potrošnje u svim kategorijama na jednome mjestu, uključujući brendove kao što su Persil ili Schwarzkopf te tako uspostavio platformu s više kategorija. Već postojeća jedinica Ljepila i tehnologije predvodnik je na tržištu ljepila, brtvila i funkcionalnih premaza sa brendovima kao što su Ceresit, Pattex, Loctite i drugi.

Kroz tri desetljeća predanog djelovanja, Henkel Croatia je postavio temelje za buduće uspjehe. U godinama koje dolaze, Henkel će nastojati i dalje postavljati visoke ciljeve i standarde u inovacijama, održivosti i podršci zajednici te i svojim zaposlenicima.

Lifestyle