Instagram @bathroom_decor
//

Instagram @bathroom_decor

Kupaonica je jedna od ključnih prostorija u stanu ili u kući koja mora biti jednako dobro uređena. Baš kao što smo svjedoci povratka brojnih trendova u modi, u svijetu interijera događa se ista stvar. Ove su godine sve popularnije kupaonice koje odišu old money estetikom ili kupaonice koje su dostojne doma neke plemićke obitelji. 

Sigurno se sjećate kupaonice iz djetinjstva koja budi lijepe uspomene, ali ako je fokus na uređenju interijera kupaonice, one su prije nekoliko desetaka godina izgledale drukčije nego danas. Iako danas vlada moderno uređenje kupaonice, trendovi se recikliraju pa tako ono što je prije bilo moderno ponovno dobiva novi štih. Elementi kupaonice koji na prvi pogled djeluju zastarjelo sada su opet in. Kombinacija odvažnih tapeta, ugradbenih kada i terazo pločica stvorit će savršenu kupaonicu dostojnu prošlih vremena. 

Ako ste mislili da starinske kupaonice ne mogu izgledati moderno, ovih tri trenda dokazat će suprotno!

Upečatljive tapete

Kupaonica ne mora biti klasične bijele boje, a upečatljive tapete unijet će život u tu malu prostoriju. Tapete su idealno i jednostavno rješenje kako brzo preurediti prostor koji istovremeno može biti odraz vaše osobnosti. Ukoliko želite postići starinski izgled birajte tapete tamnijih boja poput zelene ili crvene sa zlatnim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAZING BATHROOM IDEAS (@bathroom_decor)

Ugradbene kade

Posljednjih nekoliko godina prednost nad kadama preuzele su tuš kabine, no ove godine vrijeme je za promjenu. Ugradbene kade ponovno su u trendu kojemu će se najviše veseliti oni najmlađi. Kade su savršene za dane kada nam je potreban odmor od napornog dana na poslu, a često služe kao svojevrsan me-time.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAZING BATHROOM IDEAS (@bathroom_decor)

Keramičke pločice

Ako ste trenutno u procesu preuređenja kupaonice te morate izabrati model pločica, neka izbor budu keramičke pločice. Odličan su način da kupaonici dodate teksturu i učinite ju vizualno zanimljivom. Mogu služiti kao povratak u prošlost jer su se koristile još od davnih dana, a sada dobivaju moderan dizajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Walker Design (@katewalker_design)

Lifestyle