Hidra
//

Hidra

Omiljeno funkcionalno piće - jedinstvena i sve popularnija Hidra ima novu ljetnu kampanju i novi vizualni identitet. Glavni lik nove kampanje “I kad si u pokretu i kad nisi” je dugogodišnji ambasador Hidre i jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša ikad - Ivica Kostelić, a cilj ove kampanje jest istaknuti svestranost i pouzdanost Hidre u svakodnevnim izazovima ubrzanog životnog tempa.

Od kada je lansirana na domaće tržište, Hidra se pozicionirala kao omiljeno osvježavajuće piće brojnih sportaša profesionalaca i amatera, ali i svih drugih potrošača koji dinamično žive. Jedan od tih sportaša je i Ivica Kostelić.

"Kao sportašu, ostati hidratiziran je ključno za performanse, a potom i za oporavak. Hidra je postala izuzetno važan dio moje svakodnevne rutine, i doista mi pomaže da ostanem hidratiziran i fokusiran, bilo da treniram ili uživam u slobodnom vremenu. Zato je ova kampanja zapravo najbolji opis moje konzumacije Hidre – i kad sam u pokretu i kad nisam, često upravo Hidru biram za osvježenje“, rekao je Kostelić i istaknuo kako Hidri zaista vjeruje te zato već godinama i surađuje s brendom. 

Trendovi pokazuju da nakon pandemije 60 posto potrošača na globalnoj razini puno više brine o svom fizičkom zdravlju, a 63 posto njih brine i o nutritivnim vrijednostima svega što unose u organizam. S tim na umu u Zagrebačkoj pivovari razvijaju Hidru. 

Ovaj jedinstveni napitak na bazi ječmenog slada sadrži prirodne sastojke te je, zahvaljujući vitaminima B kompleksa i vitaminima C i E, idealan partner onima koji su stalno u pokretu, ali i onima koji znaju uzeti zasluženu pauzu.

„Naši potrošači su svi oni koji koji imaju puno obaveza, ali teže uspjehu, te kod svih životnih izazova daju svoj maksmium. Zbog užurbanog tempa života često nemamo dovoljno vremena za kvalitetnu prehranu i odmor koji je potreban organizmu stoga moramo posegnuti za nečim što će nam pomoći. Hidra je pouzdan partner u svakom trenutku – i kad smo u gužvi i kada uživamo u zasluženoj pauzi, a novi vizualni identitet pokazuje našu predanost kvaliteti i zadovoljstvu potrošača", komentirao je Ivan Jonjić, specijalist za brendove u Zagrebačkoj pivovari.  

Hidra je prvoklasno funkcionalno piće koje od lansiranja 2018. godine vrlo brzo osvojilo srca potrošača. U posljednje dvije godine postala je dostupna u brojnim kafićima, restoranima i trgovinama, a ljeti je čest izbor onih koji preferiraju bezalkoholno osvježenje tijekom napora ili vrućine. Zbog prirodnih sastojaka koje sadrži, ona predstavlja idealnu alternativu gaziranim sokovima na tržištu. 

Hidra pakiranja s najnovijim dizajnom već su dostupna u trgovinama diljem Hrvatske.

Lifestyle