2019.
Profimedia //

2019.

Ako pitamo razne članice kraljevskih obitelji, Kate Middleton i Letiziju Ortiz Rocasolano, kraj ljeta rezerviran je za monokromatske outfite. Naime, i jedna i druga su prije koji dan viđene u jednobojnim modnim kombinacijama, samo im je izvedba ipak bila nešto malo drugačija.

Kate Middleton jučer je s ostatkom kraljevske obitelji viđena u Crkvi. Nakon što joj je dijagnosticiran rak početkom godine, princezu očekivano rjeđe viđamo, pa svaki put kada se to dogodi, njezin je izlaz u javnost popraćen od strane brojnih medija. Ovoga puta, Kate je fotografirana u bež monokromatskom outfitu koji se sastojao od zanimljivog šešira koji je Kate nosila na sličnom događaju prošle godine i kariranog sakoa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HRH The Princess of Wales (@katemiddletonnn)

S druge strane, kraljica Letizia je prije koji dan uhvaćena u all white outfitu koji je odavao nešto ležerniju vibru. Kraljica je ovom prilikom izašla na opuštenu večeru sa suprugom u Madridu za koju je iskombinirala široke hlače s ležernom bluzom ukrašenom cvjetnim vezom. Ovaj jednostavan, ali sofisticiran izbor outfita istaknuo je njezin preplanuli ten, a Letizia je dovršila izgled s višebojnom torbom od kukičanog materijala i bež kožnim sandalama s remenčićima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Monokromatski lookovi već su godinama jedan od modnih trikova mnogih članica kraljevskih obitelji koji vole koristiti u ovom prijelaznom periodu, pa ako i vi nemate ideje što odjenuti, samo se ugledajte na njih. Provjereno radi!

Moda