Deichmann //

Nova kolekcija iz Deichmanna stiže u pravo vrijeme za novu školsku godinu, a ono što nudi su različiti stilovi brendova adidas, Nike, Puma, Fila, ali i brojnih drugih.

Obuća za školu mora biti udobna, jednostavna za obuvanje i skidanje te privlačna djeci i roditeljima. Nova Back to School kolekcija namijenjena je roditeljima djece vrtićke i školske dobi s aktivnim, modernim stilom života koji. cijene modu, ali također traže kvalitetu i odličnu vrijednost za novac. Asortiman koji nudi Deichmann uključuje raznovrsne modele za sve uzraste – od klasičnih cipela u neutralnim bojama do upečatljivih, jarkih tonova. Osim tenisica i čizama za jesenske i zimske dane, kolekcija predstavlja udobne papuče za vrtić i školu, dostupne u jednobojnim varijantama, s uzorcima ili motivima omiljenih likova.

Inspirirana strojevima karikaturista Rubea Goldberga, kampanja za jesen i zimu prikazuje povratak u školske klupe na zabavan i inovativan način, kao niz međusobno povezanih kreativnih ideja, koje nas vode na uzbudljivo putovanje.

„Našom kampanjom želimo naglasiti pozitivan duh optimizma prvog dana škole, kada se svi raduju godini punoj kreativnosti, zabave i nezaboravnih trenutaka”, objasnio je Marcel Nawrath, direktor globalne kreative i upravljanja brendom u Deichmannu.

Bez obzira na neizvjesnost nove školske godine, jedno je sigurno – pravi par cipela olakšava povratak u školu i pomaže djeci da se osjećaju samopouzdano i spremno za nove izazove. S povratkom u školu također počinju razne sportske aktivnosti, za koje su posebno prikladni modeli poznatih sportskih brendova. Da bi back to school look bio potpun, tu su dodaci, ruksaci i torbe koji će se uklopiti u svaki stil.

„Uvijek postoji porast potražnje za tenisicama i dodacima poput ruksaka prije nego djeca ponovno krenu u školu. Kao obiteljski maloprodajni lanac, Deichmann nastoji ponuditi nove sportske stilove za sve članove obitelji. Naš asortiman uključuje najmodernije tenisice i sportsku obuću vrhunskih brendova kao što su adidas, Nike, Puma i Fila, kao i razne odgovarajuće dodatke. I svi oni nude izvrsnu vrijednost za novac”, kaže Sabine Zantis, glavna direktorica marketinga u Deichmannu.

Moda