Max Mara
Launchmetrics //

Max Mara

Demure trend fokusira se na ženstvenost, eleganciju i suzdržanost. U modnom svijetu, to znači da se ovaj trend odlikuje jednostavnim linijama, suptilnim detaljima i profinjenim materijalima, odnosno svedenom ljepotom i elegancijom. Na modnom tržištu uistinu je puno brendova čiji komadi odgovaraju demure estetici, a mi smo u nastavku izdvojili pet favorita koji vrište, odnosno šapuću: very demure, very mindful!

1. Gabriela Hearst

Gabriela Hearst je brend koji kombinira suvremeni luksuz s održivošću, a njegova estetika je savršen primjer demure trenda. Dizajni brenda često odražavaju suzdržanu eleganciju kroz korištenje čistih linija, prirodnih materijala i neutralnih tonova, a Gabriela Hearst i inače je poznata po stvaranju odjeće koja je istovremeno sofisticirana i funkcionalna. Njene kolekcije često sadrže komade kao što su haljine od vune, minimalističke košulje i luksuzni kaputi, koji odražavaju duh demure stila.

2. Max Mara

Max Mara je talijanski luksuzni brend poznat po svojim bezvremenskim kaputima i sofisticiranim krojevima. Njihov dizajn je često minimalistički, s naglaskom na čiste linije i visokokvalitetne tkanine. pa tako u ponudi nude klasične komade savršene za sve one koji cijene suptilan, ali luksuzan izgled. Nedavno su službeno postali brend koji je u poptunosti izbacio pravo krzno iz svojih kolekcija, a mi to itekako smatramo vrlo mindful potezom.

3. Jil Sander

Jil Sander savršeno utjelovljuje demure stil kroz dizajne koji su istovremeno suzdržani i moderni, što ga čini idealnim izborom za one koji traže sofisticiranu modu s naglaskom na jednostavnost. Od vremena kada je brendom vladao Raf Simons, pa sve do danas, Jil Sander je naše omiljeno mjesto za pronalazak modernih demure komada.

4. Totême

Totême, švedski brend osnovan od strane modne blogerice Elin Kling, poznat je po svojoj jednostavnoj, ali chic estetici. Njihovi komadi su često minimalistički, s naglaskom na strukturu i funkcionalnost i kombiniraju skandinavski minimalizam koji se savršeno uklapaju u demure estetiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TOTEME (@toteme)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TOTEME (@toteme)

5. Simone Rocha

Ova irska modna dizajnerica savršeno spaja tradicionalnu ženstvenost s modernim dizajnom, čime se itekako uklapa u demure estetiku. Iako njeni komadi često sadrže elemente koji su nešto odvažniji, poput slojevitosti i neobičnih tekstura, Rocha uspijeva zadržati suzdržanost i eleganciju koja je ključna za demure stil, a to smo mogli vidjeti i u nedavnoj couture kolekciji koju je kreirala za Jean Paul Gaultiera.

 

Moda