Replay
//

Replay

Ženske i muške kolekcije ovog talijanskog brenda poznate su po kvalitetnim, uvijek nosivim, casual i cool komadima, a kada ih možete kupiti po ovako povoljnim cijenama, šteta je propustiti takvu priliku! Budući da se radi o ograničenim zalihama, preporučujemo da požurite na Replay web shop i osigurate svoje outfite na vrijeme, a mi smo izdvojili nekoliko artikla koje se isplati kupiti na velikim popustima!

Dobar jeans i hlače baza su svakog outfita pa bi ove modele bilo poželjno uloviti kada su na ovakvim popustima. Od klasičnih modela jeansa, do modernih cargo i oversized modela, u Replay Garage sale akciji pronaći ćete vječne komade koje možete nositi u brojnim prigodama: za svakodnevne kombinacije, posao ili izlaske. 

Kada govorimo o bazičnim komadima koji su nam uvijek potrebni, ne smijemo propustiti ni majice: od sweatshirta i t-shirta koje ne skidamo tijekom cijele godine do topova sa zanimljivim uzorcima – u Replayu vas čeka raznolik asortiman po zaista povoljnim cijenama!

Nova haljina je uvijek dobra ideja, zato bi upravo ovi modeli mogli biti sjajan ulov za sve dame: lepršave haljine u boho stilu, casual denim haljine ili oversized sportski modeli -ovisno o preferencijama odaberite idealan kroj za vas i uštedite!

Ako se pak već pripremate za nadolazeću jesen, onda je ovo odlična prilika da u svoj ormar dodate i poneku prijelaznu jaknu: u ženskoj i muškoj kolekciji tako ćete pronaći bomber, prijelazne ili jakne s punjenjem kojima ćete osvježiti svoju garderobu i dodati joj funkcionalne i trendy artikle.

Bez dobre obuće nema ni potpuno modno usklađenog outfita, zato ne zaboravite zaviriti u ponudu obuće na fenomenalnim popustima i pronađite nove čizmice za jesen i zimu ili sandale ili natikače koje ćete nositi do kraja ovog ili sljedećeg ljeta.

Kako biste zaokružili vaše kombinacije, ne zaboravite ni na modne dodatke- nova torbica, remen ili šal podići će svaki outfit, a mogu biti i odličan poklon kojim ćete razveseliti dragu osobu.

Brend Replay je već poznat kao sinonim za kvalitetne, udobne i autentične komade, a sada imate priliku doći do njih po cijenama koje se ne viđaju svaki dan, zato požurite na reverto.hr i osigurajte svoje artikle s popisa želja dok se nisu rasprodali! Akcija traje samo na Replay web shopu u periodu do 31.8.

Moda