Promo //

S plaže u ured. Ovo je začarani krug koji još uvijek nismo mentalno spremni prihvatiti, ali ako ništa drugo, barem se veselimo svim back to office lookovima koje ćemo imati priliku nositi u ovom prijelaznom periodu. Jedan od njih će definitivno uključivati preslatku midi pletene haljinu iz Manga koja nam je zapela za oko dok smo prolazili kroz novu kolekciju. 

Haljina je dostupna u dvije boje, crnoj i bež, a karakterizira je fino pletivo od kojeg je napravljena kao i kratki dizajn A kroja i visoki ovratnik. Ovakav model haljine idealan je za kreiranje office siren lookova jer je minimalističan, ali upečatljiv. Dodajte ovoj haljini kitten štikle, jaknu i dioptrijske naočale inspirirane 90-ima i doslovno ste spremni za nastavak filma Vrag nosi Pradu. Samo što u ovom slučaju Vrag nosi haljinu iz Manga i to za svega 40 eura. 

Komad kao što je ovaj pomaže nam da pobijedimo post-godišnji blues i prigrlimo sve čari prijelaznog perioda, posebno one modne, pa u nastavku donosimo još nekoliko ulova uz koje bismo vrlo rado nosili ovu haljinu na posao ili neku drugu aktivnost. 

Elle izbor

Moda