FKA Twigs
Profimedia //

FKA Twigs

Odjevena u vintage svilenkastu haljinu Giorgija Armanija iz njegove cijenjene Privé arhive, Twigs je prigrlila bezvremensku eleganciju holivudskog glamura iz 90-ih, dok je istovremeno zadržala svoj prepoznatljivi avangardni stil. Haljina je predstavljala delikatan spoj kombinacija sofisticiranosti i senzualnosti, a karakterizirao ju je korzet, otvorena leđa i uski halter povezan tankim trakama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SSENSE (@ssense)

Međutim, Twigs tu nije stala. Svoj izgled na crvenom tepihu podigla je na višu razinu dodacima koji su odražavali gotičku romantiku filma temeljenog na kultnom stripu iz 989. godine. Twigs je na glavi nosila krunu izrađenu od poliranog bakra. Kruna brenda Malakai izgledala je kao vranina kandža, metafizički i gotovo nadnaravni element koji jer podigao cijeli look i kojeg bi realno jedino ona tako dobro mogla iznijeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FKA twigs (@fkatwigs)

Twigs u filmu preuzima ulogu Shelly Webster, a uz nju glumi i Bill Skarsgård, švedski glumac koji tumači legendarnu ulogu Erica Dravena. Službeni opis filma nagovještava priču o ljubavi, gubitku i osveti, a službena premijera u kinima najavljena je za tjedan dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Crow (@thecrow)

Ovom fascinantnom transformacijom FKA Twigs još je jednom pokazala svoju svestranost kao umjetnice i postavila ton za njezinu prvu veliku filmsku ulogu. Jedva čekamo pogledati film!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Crow (@thecrow)

 

 

 

Moda