Dior //

Gradovi na moru očekivano su najpopularnija ljetna destinacija koja nudi jedinstvenu kombinaciju prirodne ljepote i gradskog života. Upravo zato luksuzni modni brendovi često odabiru ove destinacije kao lokacije za svoje ekskluzivne spa centre. Spoj morskog zraka, prekrasnih pejzaža i vrhunskih wellness tretmana stvara savršeno okruženje za opuštanje i obnovu, pa u nastavku izdvajamo nekoliko najbolje spa centara luksuznih modnih brendova u gradovima na moru koje možete posjetiti ovoga ljeta. 

1.⁠ ⁠Dior spa, Hôtel du Cap-Eden-Roc - Antibes

Dior spa u Hôtel du Cap-Eden-Roc nudi luksuzne tretmane inspirirane Diorovom kozmetičkom linijom. Ovaj spa centar nalazi se u vrtu hotela, a poznat je po svojim personaliziranim tretmanima lica i tijela koji u okruženju prekrasne francuske obale gostima pružaju nezaboravno iskustvo. Tretmani uključuju anti-aging terapije, hidratantne tretmane i relaksirajuće masaže, a interijer centra reflektira sofisticirani stil Diora, s prekrasnim pogledom na more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hotel du Cap-Eden-Roc (@hotelducapedenroc)

2. Givenchy spa, Hôtel Barrière Le Majestic - Cannes

Givenchy spa kombinira eleganciju i inovaciju, pružajući personalizirane tretmane koji koriste najnovije tehnologije i proizvode. Spa centar nudi i wellness programe koji uključuju fitness i nutricionističke savjete, sve u prekrasnom okruženju uz more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hôtel Barrière Le Majestic (@hotelbarrierelemajestic)

3.⁠ ⁠Chanel spa, The Ritz-Carlton - Santa Barbara

Chanel spa u The Ritz-Carlton hotelu u Santa Barbari poznat je po svojim anti-aging tretmanima i elegantnoj atmosferi uz obalu Tihog oceana, kao i interijeru koji se naravno podudara s prepoznatljivom estetikom brenda. 

4.⁠ ⁠Bvlgari spa, Bvlgari Resort - Dubai

Bvlgari spa u Bvlgari Resortu u Dubai nudi ekskluzivne wellness usluge s naglaskom na luksuzne tretmane lica, tijela i masaže. Spa centar je smješten na otoku Jumeirah Bay, pa pruža spektakularan pogled na Arapski zaljev. Ovaj luksuzni spa centar uključuje i bazen s pogledom na more, saunu, parnu sobu i fitness centar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bvlgari Hotels & Resorts (@bvlgarihotels)

5. La Mer spa, The Ritz-Carlton - South Beach

La MersSpa u The Ritz-Carlton hotelu na South Beachu nudi vrhunske tretmane u kojima se koriste prestižni La Mer proizvodi s morskim sastojcima, poznatim po svojim obnavljajućim svojstvima. Spa centar uključuje bazen s pogledom na ocean, saunu i parnu sobu koja omogućuje potpuno opuštanje i obnovu tijela i duha.

6.⁠ ⁠Acqua di Parma Blu Mediterraneo spa, Hotel Cala di Volpe - Costa Smeralda

Spa centar koji nudi luksuzne tretmane inspirirane mediteranskim načinom života i Acqua di Parma proizvodima. Uključuje vanjski bazen, saunu i fitness centar, omogućujući gostima sveobuhvatno wellness iskustvo u luksuznom okruženju Sredozemlja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cala Di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda (@hotelcaladivolpe)

Ovi centri pružaju jedinstveno iskustvo opuštanja koristeći prestižne proizvode i najnovije wellness tehnologije, pa ako slučajno planirate odmor na nekom od spomenutih mjesta preporučujemo vam da ih dodate na vašu "što vidjeti i raditi" listu.

Lifestyle