The Prince and Princess of Wales
Instagram //

The Prince and Princess of Wales

Princeza Kate Middleton obilježila je svoj prvi povratak kraljevskim angažmanima, nakon završetka kemoterapije, sa svojim suprugom princom Williamom u dvorcu Windsor. Kraljevski par posjetila je mlada fotografkinja Liz čija ih je borba s karcinomom duboko taknula. Susret je ovjekovječen nizom fotografija koje su podijelili na svom službenom Instagram profil uz opis: "Bilo nam je zadovoljstvo upoznati Liz danas u Windsoru. Talentirana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala ti što si podijelila svoje fotografije i priču s nama.”

The Prince and Princess of Wales
Instagram //

The Prince and Princess of Wales

Ovaj susret imao je posebno značajan za Kate koja je samo nekoliko tjedana prije s javnosti podijelila kako je završila s kemoterapijom nakon teške devetomjesečne borbe. U dirljivoj poruci Kate je iskreno progovorila o svom novom pogledu na život i cijenjenju onoga što je u životu uistinu važno, s čime je dotaknula mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Baš kako je i najavila, Kate se polako ponovno uključuje u kraljevske dužnosti, a za ovaj značajan susret princeza je odjenula krojeno odijelo u bordo boji koje je iskombinirala uz neutralnu bež majicu. Kosa joj je bila oblikovana u nježne valove i savršeno je upotpunila njezin uglađeni izgled za ovu prigodu.

Profimedia //

Ovaj događaj označava važan trenutak, ne samo zbog Kateinog povratka, već i zbog njezine predanosti korištenju svog položaja za podizanje i podršku drugih koji prolaze kroz isto što i ona. Dok nastavlja svoje kraljevske dužnosti, Kate Middleton još jednom pokazuje otpornost, gracioznost, suosjećanje i podsjeća nas na važnost obitelji tijekom izazovnih vremena.

Lifestyle