Lift buste 3d
Biologique Recherche //

Lift buste 3d

Zahvaljujući svojem istraživačkom i inovacijskom stručnom znanju, Biologique Recherche je kreirao specifičan intenzivni serum prilagođen ovim dvama područjima tijela i njihovim zajedničkim potrebama. Tijelo je uvijek izloženo pogledima, a serum Lift Buste 3D savršeno je rješenje za preoblikovanje i poboljšavanje kontura tijela. Biologique Recherche se usredotočio na uzroke opuštanja kože na ovim područjima da bi pružio učinkovito rješenje.

GRUDI

Iako su veličina, oblik i tekstura grudi uvelike određeni genetikom, na njih utječu i hormoni, trudnoća/dojenje, hormonska neravnoteža, bolest, menopauza, dob i način života (loša prehrana, pušenje, alkohol, sjedilački način života). Ovi čimbenici doprinose ptozi (opuštanju kože) grudi: koža gubi svoju elastičnost i potporu.

Koža na grudima posebno je tanka i nema dovoljno žlijezda lojnica, stoga ju je potrebno hidrirati da bi se ojačao njezin hidrolipidni film, održala elastičnost i spriječilo starenje.

STRAŽNJICA

Kao i kod grudi, genetika i hormonske promjene utječu na izgled stražnjice. I drugi čimbenici utječu na ptozu gluteusa, poput dobi (promjene u izgledu stražnjice izraženije su kod žena nego kod muškaraca – nakon 30. godine glutealni mišići gube prirodnu punoću, što dovodi do opuštanja stražnjice i gubitka čvrstoće), manjka fizičke aktivnosti, prekomjernog sjedenja, znatnijeg gubitka težine i smanjene proizvodnje kolagena i elastina.

Biologique Recherche svoje rješenje temelji na integracijskom pristupu: da bi se spriječilo opuštanje grudi i stražnjice te održao njihov čvršći i zategnuti izgled, nužno je uvesti odgovarajuće svakodnevne navike, poput unosa dovoljne količine vode, hidracije kože, nošenja prikladnih grudnjaka, upotrebe seruma LIFT BUSTE 3D i vođenja zdravog života (upravljanje stresom, sport, prehrana itd.).

Trostruko djeluje na obnavljanje volumena i čvrstoće grudi i stražnjice.

Popunjavajuće djelovanje

Ciljano djeluje na adipocite, potičući njihovo širenje radi povećavanja volumena i čvrstoće. Površina kože je zaglađena, restrukturirana i izgleda čvršće i popunjenije. Dekolte pokazuje vidljivi push-up efekt. Stražnjica je preoblikovana i njezin zaobljeni oblik povećan.

Adipactiv

Adipactiv je vektorizirana aminokiselina koja može aktivirati ekspresiju gena HIF-1α. Ovaj gen djeluje na globalne mehanizme adipocita: stimulira aktivaciju adipogeneze koja povećava broj adipocita (preadipociti se transformiraju u adipocite). Stimulira aktivaciju lipogeneze (sintezu triglicerida) koja povećava količinu lipida pohranjenih u adipocitima, a samim time i njihov volumen. Sprječava lipolizu (raspadanje lipida u slobodne masne kiseline). Taj mehanizam smanjuje gubitak volumena adipocita. Poticanjem diobe masnih stanica grudima se vraća oblik i volumen, smanjuju se bore na dekolteu, a stražnjica se preoblikuje i učvršćuje.

Arktički peptid

Ovaj peptid ekstrahira se iz obične crvene morske alge porijeklom s Arktika koja je sposobna preživjeti u ekstremnim uvjetima zahvaljujući svojim kriozaštitnim svojstvima. Ovaj peptid je prirodno sačinjen od prirodnog hidracijskog faktora, L-citrulina – koji održava udio vode u koži i tako joj pomaže vratiti vlagu i volumen – i izvora energije, L-arginina – koji je sposoban optimizirati razne metaboličke reakcije, poput regeneracije. Rezultat su popunjene stanice kože.

Vektorizirana hijaluronska kiselina

Vektorizirana hijaluronska kiselina je kombinacija dviju komponenti prirodno prisutnih u koži: hijaluronske kiseline srednje molekularne težine (150 – 600 kDa) i silicija. Silicijev sustav vektoriziranja hijaluronske kiseline potiče dublje prodiranje u niže slojeve epiderme. Ove komponente stimuliraju proizvodnju keratinocita – izvora prirodne hijaluronske kiseline – kao i kolagena.

Učvršćujuće djelovanje

Ovaj serum sprječava i popravlja opuštanje i ovješenost kože. Grudi su popunjene i podignute. Stražnjica je čvršća.

Kompleks organskog silicija

Element u tragovima esencijalan za sintezu kolagena. Pomaže održati elastičnost i zdravlje vezivnog tkiva, čineći kožu čvršćom, elastičnijom i gušćom.

Zaglađujuće djelovanje

Ova je formula bogata aktivnim sastojcima i pruža učinak zatezanja, znatno smanjujući bore i njihovu dubinu. Dekolte je zaglađen, mikroreljef poboljšan i koža vidljivo glađa.

Miorelaksirajući peptid

Nježna alternativa za Botox®, djeluje opuštajuće na mišiće kože, smanjujući bore i mišićnu napetost koja ih uzrokuje.

Ekstrakt manioke

Stvara viskoelastični film na površini kože da bi poboljšao njezin mikroreljef zahvaljujući šećerima ekstrahiranim iz njega. Trenutačni učinak ovog aktivnog sastojka znatno podiže kožu i smanjuje vidljivost bora.

Ekstrakt alge Chlorella

Zelena slatkovodna mikroalga bogata je mineralima, esencijalnim aminokiselinama, antioksidansima i vitaminima. Stimulira proizvodnju kolagena u dermi, dermalno-epidermalnom spoju i epidermi, pružajući učinak zatezanja i zaglađivanja mikroreljefa kože. Bore su smanjene, a koža dekoltea i stražnjice je glađa i čvršća.

Ekstrakt šećerne trske

Stimulira proces deskvamacije korneocita, uklanjajući mrtve stanice s kože neujednačene teksture. Površina kože je glađa i mekša, a njezina tekstura poboljšana. Također ima osjetna hidracijska svojstva i potiče sintezu hijaluronske kiseline.

PREDNOSTI PROIZVODA

• Podiže grudi za push-up učinak.

• Sprječava i popravlja opuštenost kože.

• Oblikuje i jača grudi i stražnjicu.

• Popunjava i vraća volumen.

• Učvršćuje, zaglađuje i poboljšava tonus.

• Sprječava opuštanje kože na grudima i stražnjici.

• Zaglađuje bore i borice na dekolteu.

TESTOVI

Ispitivanje je proveo dermatolog na 21 dobrovoljki prosječne dobi od 47 godina, s malim grudima,

opuštenom kožom i gubitkom volumena na prsima i stražnjici. (Deset dobrovoljki imalo je najmanje jedno dijete, a deset dobrovoljki bilo je u menopauzi/postmenopauzi.) Proizvod su nanosile svakodnevno tijekom 84 dana.

REZULTATI

Nakon prvog mjeseca upotrebe koža je vidljivo:

• zaglađenija

• čvršća

• punija

• oblik oblina je vidljivo poboljšan.

Proizvod pronađite u Ambassade Biologique Recherche, svim partnerskim hotelima i spa centrima!

Ljepota