Charlote Tilbury Makeup
Instagram //

Charlote Tilbury Makeup

Svijet makeupa je unazad nekoliko godina potpuno opsjednut rumenilima. Svaki brend nastoji proizvesti the formulu i the rumenilo koje će postati svjetski bestseller. Za razliku od klasičnih, praškastih rumenila, tekuće rumenilo je lakše blendanje i bolju prilagodljivost različitim tipovima kože, osobito suhoj i normalnoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Charlotte Tilbury je poznata po svojim proizvodima za sjajnu kožu ili kako ona kaže, flawless Hollywood skin. Rumenilo Charlotte Tilbury Beauty Light Wand je izuzetno hvaljeno u svijetu makeupa i nalazi se u makeup neseserima brojnih poznatih osoba, Ipak, ako ne možete doći do njezinog rumenila koji se nalazi na luksuznom spektru makeupa, onda je tekuće rumenilo Max Factor Miracle Pure Cream Blush odličan odabir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Schwarzkopf-Tilbury ❤️ (@sofiatilbury)

Prednosti tekućeg rumenila uključuju dugotrajnost i mogućnost postizanja suptilnog, prirodnog sjaja. Često sadrži hidratantne sastojke, što ga čini idealnim za svakodnevno korištenje jer dodatno njeguje kožu. Također, tekuće rumenilo lako se može nanositi u slojevima, čime se postiže intenzivnija boja prilagođena različitim prilikama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Factor (@maxfactor)

Što se tiče nanošenja, može se primijeniti prstima, spužvicom ili kistom, ovisno o preferencijama. Najčešće se nanosi na obraze, ali se može koristiti i na kapcima ili usnama za ujednačen i svjež izgled lica. Zbog svoje teksture, tekuće rumenilo lako se stapa s podlogom i ostalim proizvodima, ostavljajući kožu blistavom i prirodno zarumenjenom. 

Pri odabiru tekućeg rumenila, važno je obratiti pozornost na nijansu koja odgovara tonu vaše kože, kao i na formulaciju prikladnu za vaš tip kože. Bilo da tražite lagani, svakodnevni sjaj ili dramatičan večernji look, tekuće rumenilo može biti savršen dodatak vašoj kozmetičkoj rutini.

Ljepota