Chanel //

Privlačnost u pokretu

Allure je poput akrobatskog pokreta i stalne potrage za avanturama ekstremnih razmjera, maksimalnom brzinom. Mirisni trag ALLURE HOMME SPORT je živopisan i senzualan vrtlog, koji sažima duh ljudi od akcije, koji svaki izazov prihvaćaju sa strašću i odlučnošću.

U 2024. CHANEL unosi novi duh u svoju amblematičnu liniju ALLURE HOMME SPORT kroz interpretaciju ograničenog izdanja: ALLURE HOMME SPORT SUPERLEGGERA. Prostirući se nebom i zemljom, ovaj osvježavajući povjetarac s akcentima drvenastog jantara slavi kontraste, hvatajući neopipljivu kontradikciju između lakoće i intenziteta koji se doživljavaju tijekom najuzbudljivijih osjećaja.

Superleggera, privlačnost u najvišoj brzini

Krajnji izazov za muškarce čiji je život usklađen s ritmom ubrzanja i uzleta, ALLURE HOMME SPORT SUPERLEGGERA krije koncentraciju apsolutne energije. Ova snaga utjelovljena je u izrazito simboličnom potpisu utisnutom crvenom bojom na bočici: Superleggera. Ovaj simbol performansi i izvrsnosti prenosi gotovo zapovjednički impuls. Kao izazov da prebacite u najvišu brzinu, da svaki pokret pretvorite u nevjerojatnu avanturu i da zauzmete krajnju putanju: hodanjem, trčanjem, skokom u budućnost.

Visokonaponski olfativni zaokret

Osvježavajući trag mirisa ALLURE HOMME SPORT SUPERLEGGERA razvija se u pjenušavim voćnim notama koje istražuju punu vitalnost grejpa. U igri kontrasta, ova citrusna aura spaja se s velom drvenih jantarnih tonova. Živahne note naglašavaju dubinu i gustoću ovog okrepljujućeg koktela. Snaga mošusnih nota pojačava intenzitet ove neviđene alkemije, u balansu stalne preciznosti koji je savršeno usklađen.

Inspiriran vizualnim kodovima sporta, isklesani obrisi prepoznatljive bočice zamijenjeni su dizajnom od prozirnog dimljenog stakla, a crni gumirani poklopac s metalnim prstenom skriva crveni umetak. Ovaj kompaktan i precizan dizajn nagovještava dodatnu sportsku privlačnost ugrađenu u ovu novu kompoziciju.

 

Ljepota