Rabbane Fame
promo //

Rabbane Fame

Parfem koji je prošle godine osvojio svijet dolazi iz kuće Rabanne. Ne čudi nas što mu je ime upravo povezano sa slavom, jer Fame kao svoju inspiraciju uzima vječnu modnu ikonu Francoise Hardy. S notama manga, bergamote i ružičastog papra predstavlja savršeni ljetni miris, a u tome mu pomažu i ljetne note cedrovine i laganog mošusa u bazi.

Iako bi se prvim pogledom na njegove note moglo reći da ovaj parfem moramo ostaviti u ljetu, istina je daleko od toga. Odličan je kao prijelazan parfem koji nam smanjuje šok prelaska s ležaljki u uredske stolice, ali je istovremeno dovoljno dubok zbog svojih nota mošusa i cedrovine koje ga čine itekako prigodnim i office friendly parfemom za nadolazeće jesenske dane.

Ovaj parfem nas je oduševio i svojom bočicom koja je referenca na legendaran rad osnivača ove kuće, Španjolca Paca Rabannea, koji je svoju karijeru započeo bombastičnom kolekcijom od 12 nenosivih kreacija. Upravo jedna od njih je inspirirala ovu bočicu, ali i sama Francoise Hardy koja je njegovu tešku kreaciju od pravog zlata i dijamanata nosila apsolutno besprijekorno.

Ljepota