Avene Cicalfate
Promo //

Avene Cicalfate

Kako biste svojoj koži pružili potrebnu obnovu i zaštitu, Eau Thermale Avène predstavlja jedinstveni trio djelatnih sastojaka koji će učinkovito obnoviti, pročišćavati i umiriti vašu kožu.

Zašto odabrati Cicalfate?

Cicalfate je optimalan izbor za sve koji traže pouzdano rješenje za obnovu, zaštitu i umirivanje kože, posebno nakon ljetnih vrućina i izlaganja suncu. Cicalfate proizvodi su posebno formulirani kako bi ubrzali regeneraciju kože. Aktivni sastojci poput sukralfata pomažu u obnovi epidermisa i potiču prirodne procese zacjeljivanja, što je idealno za tretiranje oštećene, nadražene ili osjetljive kože.

Linija Cicalfate sadrži Avène termalnu vodu, koja je poznata po svojim umirujućim i antiiritacijskim svojstvima.  Proizvodi su formulirani bez mirisa, parabena i drugih potencijalno iritantnih sastojaka, čime su idealni za osjetljivu i reaktivnu kožu, uključujući i kožu beba.

Idealan duo za sve iritacije kože 

Prvi korak u njezi kože nakon ljeta je nježno, ali temeljito čišćenje.  Cicalfate gel za čišćenje uklanja nečistoće dok istovremeno poštuje ravnotežu kože - ne isušuje, umiruje i čisti nadraženu kožu. Pogodan je za higijenu lica, tijela, vanjskih intimnih područja, ruku i vlasišta dojenčadi, djece i odraslih. Pogodan je i za svakodnevne iritacije (pelenski osip, ogrebotine, intimne nelagode, dječji osip na koži, tetovaže, nakon površinskih dermatoloških zahvata, njega pupkovine...), ovaj gel za čišćenje je bez parfema i sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla.

Njegova ugodna, plavo obojena tekstura pjeni se pri nanošenju. Nakon čišćenja, koži je potrebno intenzivno obnavljanje i hidratacija. Cicalfate obnavljajuća krema umiruje, štiti i pomaže obnoviti nadraženu kožu cijele obitelji. Stvara zaštitni film na površinskom sloju kože i time štiti kožu. Njezina formula sadrži kombinaciju Avène termalne izvorske vode i [C+-Restore]TM obnavljajućih i pročišćavajućih sastojaka: bakar sulfat i cink sulfat. Također je pogodna za vanjsku uporabu na intimnim područjima.

Potpuna rutina za obnovu kože nakon izlaganja suncu

CICALFATE+ Intenzivno obnavljajući serum za lice s visokom koncentracijom Avène termalne izvorske vode, pro-vitamina B5 i TRP-RegulinaTM obnavlja i ojačava kožnu barijeru u jednom danu. Uspostavlja mehanizam obnove kože u 3 tjedna. Pruža trenutno i dugotrajno olakšanje te smanjuje nelagodu: -84 % manje nadraženosti kože u tjedan dana. Odmah nakon nanošenja crvenilo, suhoća i nelagoda se smanjuju. Za završni korak u vašoj rutini njege kože, ne zaboravite na zaštitu od sunca. Tu je nova Cicalfate + Višestruka zaštitna krema za obnovu kože SPF 50+.

Zahvaljujući svom inovativnom kompleksu protiv stvaranja ožiljaka - [C+-Restore]TM + jedinstvenom, patentiranom TriAsorB TM fotozaštitnom sustavu – ova krema za obnovu umiruje i obnavlja nadraženu osjetljivu kožu i ograničava rizik od razmnožavanja bakterija. Također, štiti od sunčevih zraka i vanjskih oštećenja za optimalnu obnovu i zaštitu (TRIASORB TM filtar, ultra široki spektar zaštite od UVB, UVA i HEV plavog svjetla). Poboljšava izgled crvenih tragova i sprječava rizik od hiperpigmentacije povezane s izlaganjem kožnih lezija ili iritacije suncu. Koža je obnovljena, zaštićena i hidrirana 24 sata.

Termalna voda

I za kraj, Avène termalna izvorska voda u spreju može se koristiti svakodnevno, nakon čišćenja lica, za uklanjanje zaostalih nečistoća. Nanesena prije proizvoda za njegu kože, priprema kožu i olakšava nanošenje. Nakon njezine primjene osjećaj nelagode na koži, crvenilo, svrbež i zatezanje odmah se smiruju. Također je savršena za korištenje na visokim temperaturama, jer hladi i umiruje bez isušivanja kože.

Iskoristite priliku i pružite svojoj koži njegu kakvu zaslužuje nakon ljetnih izazova uz Eau Thermale Avène Cicalfate liniju.

Ljepota