Sabrina Carpenter parfem
Instagram //

Sabrina Carpenter parfem

Ime Sabrina Carpenter u zadnjih 6 mjeseci se pojavljuje svugdje. Iako je već odavno poznata u Americi, godinama se nije uspjela pozicionirati preko bare. To je napokon uspjela kada je postala predizvođačica na The Eras turneji glazbenice Taylor Swift. Pjesma "Espresso" je zaludila svijet, a stihove I'm working late 'cause I'm a singer je pjevušila i Adele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Osim što je uspješna u glazbi, 2022. godine se glazbenica okušala u svijetu parfema. Prvi miris koji je predstavila je "Sweet Tooth", drugi je "Caramel Dream" te najnoviji "Cherry Baby." Parfemi također dolaze u razigranom pakiranju - izgledaju kao ploča čokolade u zlatnoj, crvenoj i ružičastoj boji. Inspiraciju za pakiranje je Carpenter pronašla u svom djetinjstvu. "Odrasla sam u Pennsylvaniji kao djevojčica, živjela sam pokraj tvornice čokolade i uvijek sam se ujutro budila uz miris svježe čokolade" napisala je na službenoj stranici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Miris "Caramel Dream" je opisala kao ultimativni recept za neodoljivo zavođenje. Sastoji se od zrna tamne čokolade, karameliziranog jantara, citrusa, mošusa i badema. Parfem u ružičastom pakiranju "Sweet Tooth" miriše točno onako kako zvuči. Glavni sastojci za njezin slatki miris su kandirani đumbir, čokolada, vanilija. Najnoviji "Cherry Baby" govori sam za sebe. Kraljici mirisa trešnji su se pridružile čokolada, mak, božur, orhideja i mošus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Galvin (@scentmemos)

Sretne vijesti su da su mirisi dostupni u Hrvatskoj, a sve što je potrebno je odabrati favorita. Soft Skin and I perfumed it for ya! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Ljepota