Gigi hadid
rabanne //

Gigi hadid

Rabanne ima dugu povijest imenovanja nezaboravnih ambasadora, legendarnih lica koja utjelovljuju odvažan duh ove modne kuće, time potičući slijedeće generacije da stvaraju kreativniju i inkluzivniju budućnost. Gigi Hadid je najnovija zlatna djevojka brenda!

Riječ je o prvom mirisu nove vizionarske franšize koji utjelovljuje opojne i uzbudljive ženstvene elemente i to u seksi bočici s prepozatljivom XL karikom Rabbanneovog signature nakita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rabanne (@rabanne)

Tko je bolji od Gigi Hadid za utjeloviti ovaj miris nove generacije? Jedan od najutjecajnijih supermodela svoje generacije, Gigi je također TV voditeljica i poduzetnica — inspirativna ženama diljem svijeta. Blistava zvijezda, dinamična i potpuno svoja, Gigi Hadid je u nezaustavljivom usponu, privlačeći više od 78 milijuna pratitelja na Instagramu. Gigi je ključna osoba u ovom jedinstvenom trenutku u povijesti Rabanneovih mirisa, predstavljajući beskompromisno neustrašivu ženstvenost moćnog novog mirisa koji blista zlatnim sjajem. Gigi Hadid zvijezda je Million Gold For Her naelektrizirane kampanje, koja će nadahnuti sljedeću generaciju da prkosi konvencijama i prigrli vlastitu individualnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rabanne (@rabanne)

Iza Rabanne kampanje stoje Mert Alas i Manu Cossu, a glazbeno je prati ultimativna himna ženskog osnaživanja i uspjeha: Pure/Honey od Beyoncé. U kampanju Gigi izlazi na pozornicu u zlatnoj Rabanne haljini optočenoj Swarovski kristalima i u središtu je pozornosti. Ona pleše, kreće se i čini prepoznatljivo Rabanneovo pucketanje prstima. Ona je apsolutno jedinstvena. U svemu što ona jest i za što se zalaže, Gigi odražava srž te prkos i bunt Rabanne brenda, utirući put novom dobu neodoljive zlatne senzualnosti.

"Million Gold For Her podsjeća me na utjelovljenje Rabanne modne kuće. Miris je moćan i lijep, s ružom, lavandom i slankastim mineralnim mošusnim podtonom. Volim kako je postignuta ravnoteža pri kreiranju ovog mirisa. Smatram kako velik dio moje osobnosti ima i muževnu crtu, tako da mi se sviđa mješavina ženskih i muških elemenata u mirisu." – rekla nam je Gigi Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rabanne (@rabanne)

“Gigi utjelovljuje duh naslijeđa modne kuće Rabanne. U njoj vidim sličnosti s legendarnim muzama gospodina Rabannea - od Jane Birkin do Jane Fonde kao Barbarelle. Ona također donosi svoju osobnost koja je čini savršenim utjelovljenjem moderne Rabanne žene.”  - kaže Jerome Leloup, potpredsjednik Rabanne-a.

Gigi se pojavljuje u Million Gold For Her kampanji 26. kolovoza 2024., a miris će biti dostupan u pakiranjima od 30ml, 50ml, 90ml i 200ml, te kao losion za tijelo i dezodorans u spreju.

Ljepota