život bez filtera
beep up //

život bez filtera

Beep Up konferencija prošlog je tjedna u Aspirinom kampusu u Zagrebu pod geslom „Bez brige - poduzetnički je griješiti“ još jednom pokazala koliko je važno „bez dlake na jeziku“ govoriti o padovima, usponima, pokrenuti interakciju i umrežiti se u jednom snažnom, a ipak dovoljno intimnom formatu.

Tako su uspješni gospodarstvenici uz relevantne i zanimljive influencere ispričali niz inspirativnih priča te iskreno progovorili i o privatnim sferama života poput balansiranja između privatnog i poslovnog, položaja žena, izazova obiteljskog poduzetništva i života iza pozornice.

O “Životu bez filtera” pričale su 100% iskrene Lana Klingor Mihić, Paula Sikirić, Meri Goldašić i Duška Stepanov, a sve zainteresirane uzvanike dočekala su i dva paprena pitanja originalne Hane Hadžiavdagić. O bogatom poslovnom iskustvu, tajnama uspjeha koji leži u dobroj organizaciji i disciplini, ali i o burnoutu govorili su “Različiti, uspješni, iskreni” - Ivica Skočić (McCann), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey), Mirna Matković (Ženski recenziraj) i Jure Goldašić (Taqa). Na pitanje gdje se odmoriti od poduzetništva odgovor je dala Kristina Fostač iz hotela Trakošćan najavivši bogat jesenski program. 

život bez filtera
beep up //

život bez filtera

Kako je modernizirao obiteljsko poslovanje i doveo ga na novu tehnološku razinu, s kojim sredstvima platio prvi stroj i kako danas motivira sebe i svoje ljude ispričao je Tomislav Ivanić iz Bravarije Ivanić, ujedno dobitnik nagrade za inovatora 2023. godine.

tomislav ivančić (bravarija ivančić)
beep up //

tomislav ivanić (bravarija ivanić)

Kako vratiti bajke djeci u život s pomoću AI tehnologije otkrio je Nevio Burić, suosnivač i izvršni direktor DaiDream-a, hrvatsko-njemačkog startupa.

nevio Burić (dai Dream)
beep up //

nevio Burić (dai Dream)

Pregršt interakcije i smijeha na scenu je dovela panel rasprava “Kad će (drugo) dijete?” poduzetničke platforme i mentorstva za žene sa stavom - Bossy.hr.

kad će drugo dijete
beep up //

kad će drugo dijete

Josipa Maslać-Petričević i Matea Pirić iz Naftaline na svoj su jedinstven način ispričale svoju životnu i poduzetničku obiteljsku priču naglasivši kako je temelj svega uvijek biti čovjek, pomagati, inspirirati i graditi bolju zajednicu za nove generacije.

josipa maslac petričević i matea pirić (naftalina)
beep up //

josipa maslać petričević i matea pirić (naftalina)

Poznati plesni par Marko Mrkić i Antea Franjić nastavili su niz dobrih vibracija i rasplesali uzvanike, a kako je sinergija svih dionika važna za razvoj hrvatskog gospodarstva pokazuje i podrška konferenciji od strane JANAF-a te Europske komisije koja je predstavila i brojne financijske prilike za poduzetnike.

marko mrkić (lijeva desna)
beep up //

marko mrkić (lijeva desna)

Organizatori i moderatori konferencije - Emanuel Stojanov, konzultant za employer branding i osobno brendiranje i Nikolina Frklić, marketinška i komunikacijska stručnjakinja, poručuju kako će nastaviti raditi na kvalitetnom, zabavnom i bogatom formatu ove drugačije konferencije koja je u svega nekoliko izdanja pokazala velik potencijal zahvaljujući sjajnim govornicima i uzvanicima koji svojom interakcijom uvijek iznova obogaćuju Beep Up.

Nikolina Frklić i Emanuel Stojanov
beep up //

Nikolina Frklić i Emanuel Stojanov

Planiraju još više originalnih i neispričanih priča dovesti i u druge dijelove Hrvatske te nastaviti pričati 100% iskreno o životnim i poslovnim temama koje nas osnažuju uz neizostavno umrežavanje te sve pozivaju da prate podcast „Bez dlake na jeziku“ koji i u podcast formatu zabavlja, educira i osnažuje.

Lifestyle