Pexels
//

Pexels

Ovaj period godine ima poseban šarm – dolazak jeseni ne označava samo promjenu u prirodi, već i u našem svakodnevnom ritmu. Dani postaju kraći, a večeri idealne za ušuškavanje kod kuće, uz šalicu toplog napitka i lagano treperenje mirisnih svijeća.

Na kraju listopada stiže i Noć vještica, koja je već godinama sinonim za zabavu i mistiku. No, prije nego što stignemo do te noći maski i čarolija, listopad nudi mnogo više – to je mjesec introspekcije, smirenja i uživanja u toplini doma. Netflix, naravno, nudi bogatu selekciju filmova i serija za svačiji ukus, pa osim jezivih horora, tu su i drame, dokumentarci, komedije te romantični filmovi i serije koji će nam uljepšati kišne večeri.

Braća Menendez

Lyle i Erik Menendez, koji izdržavaju doživotne kazne zbog ubojstva svojih roditelja, iznose svoju stranu priče u ovom dokumentarcu koji detaljno istražuje šokantni zločin i suđenja koja su uslijedila. 30 godina nakon ubojstva, javnost će čuti priču ove braće. Dokumentarac će biti dostupan od 7. listopada. 

Varljiva ljubav 

Nakon što je cijeli život posvetila brizi za svoju obitelj, zrela i vrlo bogata žena ulazi u vezu s mladićem koji je vršnjak njezinog najmlađeg djeteta. Ovaj odnos donosi joj osjećaj živosti i ponovno otkrivenu ljubav, no njezina djeca prema tome gledaju s nepovjerenjem. Troje odrasle djece, svaki iz svojih razloga, izražavaju potpuni skepticizam prema mladiću, smatrajući ga manipulativnim i dvosmislenim. Uvjereni da je prevarant, počinju sumnjati u njegove stvarne namjere. Pred ženom se pojavljuje teška dilema – mora birati između vjernosti svojoj djeci i užitaka koje donosi nova ljubav. U toj unutarnjoj borbi osjećaja i strasti, istina o ljubavi i skrivenim motivima polako izlazi na vidjelo, rasplamsavajući emotivni sukob koji će testirati obitelj i njezinu sposobnost da pronađe ravnotežu između prošlog života i novostečenih užitaka. Varljiva ljubav na Netflix stiže 9. listopada. 

Čudesni životi bolivudskih žena

Kamere bilježe humor i dinamiku odnosa između četiri šarmantne žene iz najbližeg kruga Bollywooda dok balansiraju između karijera, obitelji i prijateljstava. Usput svjedočimo povremenim nesuglasicama, ali i snažnim vezama te luksuznim putovanjima. Ove dame iz visokog društva nisu samo prijateljice, one su nerazdvojne. Ovaj show na male ekrane stiže 18. listopada. 

Pearl 

Zarobljena na osamljenoj obiteljskoj farmi, Pearl je prisiljena brinuti se za svog bolesnog oca pod strogim i dominantnim nadzorom svoje pobožne majke. Dok sanja o glamuroznom životu kakav viđa na filmskom platnu, njezine ambicije, iskušenja i potisnute želje dolaze u sukob. Ova priča otkriva korijene legendarne zlikovke iz svijeta filma "X", prateći Pearl na njezinom mračnom putu prema sudbini. S pearl se družimo od 22. listopada. 

Diplomatkinja, 2. sezona 

Ova šestodijelna serija prati Lauru Simmonds i njezinu kolegicu, konzulicu iz Barcelone, Albu Ortiz, dok se zajedno suočavaju s izazovima zaštite britanskih državljana u nevolji u katalonskom gradu. U balansiranju uloga odvjetnika, savjetnika i policajca, Laurine i Albine diplomatske vještine testiraju se do krajnjih granica kroz niz složenih slučajeva koji prolaze kroz vrata konzulata.

Lifestyle