adidas print shop
adidas //

adidas print shop

Omiljeni globalni lifestyle i sportski brend adidas je u sklopu svoje trgovine u Mall of Split otvorio svoj prvi Print shop u Hrvatskoj, drugi takav u regiji Jugoistočne Europe nakon Atene, koji donosi potpuno novo i jedinstveno iskustvo kupovine. Ovaj inovativan koncept omogućuje svim ljubiteljima mode i sporta da personaliziraju adidas odjeću na licu mjesta i to odabirom umjetničkih vizuala lokalnih umjetnika koji se odmah otiskuju na željeni komad odjeće. Print Shop je osmišljen kako bi svaki kupac mogao izraziti svoju kreativnost i stvoriti odjevni predmet koji će biti u potpunosti prilagođen njegovom stilu.

Adidias print show
adidas //

Adidias print shop

Vizuali koji se mogu aplicirati na odjeću su rezultat suradnje adidasa i renomiranog splitskog umjetnika Gorana Radoševića. Kupci će moći birati između četiri različita dizajna za personalizaciju  - Ko će po balun, Dodaj Care, Pape i dida i Just SPLIT. Ova suradnja predstavlja savršen spoj adidasove globalne prepoznatljivosti i lokalnog umjetničkog izričaja.

adidas print shop
adidas //

adidas print shop

adidas print shop
adidas //

adidas print shop

Inspiracija za koncept dolazi iz velikih svjetskih metropola poput Atene, Pariza, Berlina i Rima, no dizajn za ovaj adidasov Print shop nadahnut je Splitom, gradom poznatom po bogatoj povijesti i kulturi.

Goran Radošević, splitski umjetnik
adidas //

Goran Radošević, splitski umjetnik

„Ovaj projekt za mene predstavlja sjajnu priliku da umjetnost približim ljudima na potpuno nov način. Fascinantno je vidjeti kako se moji dizajni koriste za stvaranje unikatnih odjevnih komada. Smatram da je spajanje umjetnosti i mode savršen način da ljudi izraze svoju individualnost kroz svakodnevne predmete, a ovaj Print Shop savršena je prilika za to“, izjavio je splitski umjetnik Goran Radošević.

luciano plazibat
adidas //

luciano plazibat

luciano plazibat
adidas //

luciano plazibat

Luciano Plazibat, profesionalni plesač i Antonija Dora Pleško, glumica i pjevačica, posjetili su među prvima Print Shop trgovinu i isprobali novu uslugu. Luciano je za sebe izabrao dizajn Dodaj Care  koji prikazuje cara Dioklecijana i rimskog legionara, dok se Antonija Dora odlučila za Pape i Dida dizajn inspiriran ljubavlju prema splitskom nogometnom klubu Hajduku. 

luciano plazibat i antonia dora pleško
adidas //

luciano plazibat i antonia dora pleško

Nakon Splita, adidas planira otvoriti sličan koncept i u Zagrebu. S novim Print shop konceptom, omiljeni brend ne samo da unosi svježinu u iskustvo kupovine, već predstavlja dio adidasove inicijative da kroz inovacije i suradnje s lokalnim talentima ponudi kupcima iskustvo koje kupovinu pretvara u jedinstveno iskustvo. 

Lifestyle