Puressentiel //

Panika, stres i pomisao na beskrajno čišćenje doma preplavljuju vas. Ali jeste li znali da se to može izbjeći? Iznenađujuće je da 70 % mama ne zna da jednostavnim korakom možete spriječiti da uši uopće uđu u vaš dom.

Puressentiel //

Uši – mali problem s velikim posljedicama 

Kada se uši pojave kod djeteta, problemi tek počinju. Nije riječ samo o neugodnom svrbežu – uši se lako prenose na druge članove obitelji. Zamislite da morate očistiti cijeli dom do zadnjeg kutka: oprati svu posteljinu, odjeću, plišane igračke, usisati i obrisati svaki centimetar. Čišćenje kakvo još niste doživjeli!

Rješenje je jednostavno – a mnoge mame za njega ne znaju 

Jeste li znali da postoji prirodna zaštita koja može spriječiti da se uši uopće nastane na glavi vašeg djeteta? Puressentiel preventivni sprej inovativno je rješenje koje vam štedi vrijeme, stres i energiju.

100 % prirodni sastojci za učinkovitu zaštitu 

Puressentiel sprej protiv uši
Puressentiel //

Puressentiel sprej protiv uši

Puressentiel sprej protiv uši sadrži 100 % prirodne sastojke, obogaćen je moćnim eteričnim uljima poznatim po svojim svojstvima odbijanja uši. Ključni sastojci uključuju: 

Eterično ulje lavande (Lavandula angustifolia) 

Eterično ulje citronele (Cymbopogon winterianus) 

Eterično ulje geranija (Pelargonium graveolens) 

Eterično ulje čajevca (Melaleuca alternifolia) 

Eterično ulje klinčića (Eugenia caryophyllus) 

Ovi prirodni sastojci djeluju sinergijski kako bi stvorili zaštitnu barijeru protiv uši, a pritom su nježni prema vlasištu i kosi vašeg djeteta.

Puressentiel sprej protiv uši
Puressentiel //

Puressentiel sprej protiv uši

Zašto odabrati Puressentiel sprej protiv uši? 

Prevencija je ključna: Umjesto da se borite s ušima, spriječite ih! 

100 % prirodni sastojci: Bez štetnih kemikalija, siguran za djecu od 3 godine nadalje. 

Jednostavna primjena: Jednostavno poprskajte na suhu kosu prije odlaska u školu ili vrtić. Nema ispiranja ni mašćenja kose! 

Dugotrajna zaštita: Osigurava zaštitu tijekom cijelog dana – 24 sata.

Ugodan miris: Svjež i prirodan miris koji će vaša djeca obožavati.

Puressentiel //

Mame, preuzmite stvar u svoje ruke! 

Ne dopustite da uši ometaju vaš obiteljski život. S Puressentiel sprejom protiv uši možete bez brige poslati svoju djecu u školu ili vrtić. Zaboravite na noćne more čišćenja i usredotočite se na ugodnije trenutke s vašom obitelji.  

Nemojte biti među onih 70 % mama koje ne znaju za ovo jednostavno rješenje. Spriječite ulazak ušiju u vaš dom i zaštitite svoju obitelj već danas!

Puressentiel //

Za više informacija posjetite https://puressentiel.hr ili potražite proizvod u najbližoj ljekarni, specijaliziranoj prodavaonici ili na www.sophia.hr.

Lifestyle